Vorig jaar liet ik mij nog al kritisch uit over de VTwonen en designbeurs: ik vond het weinig nieuws onder de zon. Dit jaar voor ik het al een stuk frisser en aangenamer. Waarom? Dat vertel ik je hier!

Het VTwonenhuis op de VTwonen en designbeurs

Zwarte stalen deuren, de urban jungle, grote apothekersflessen (liefst in donkergroen of bruin), een lederen bok in de jongenslaapkamer. Ik was bang dat het VTwonenhuis een herhaling van zetten zou zijn dit jaar op de woonbeurs. Maar niets was minder waar. Ik vond het heel tof om te zien hoe ze zijn omgegaan met kleur (weg uit die industriële urban jungle look) en aankleding (bijvoorbeeld twee schilderijen laag boven de grond op gehangen). Elke ruimte had zijn eigen look en feel. Persoonlijk vond ik die looks best verrassend en even wat anders. Hoewel ik de eenheid tussen alle ruimtes zoals in het Ariadne at Home huis wel een beetje miste.

vtwonenhuis interieurtrends 2019 vtwonen en designbeurs 2019 vtwonenhuis vtwonen en designbeurs

HM Home voor het eerst op de woonbeurs

De stand is ingericht door bekende interieurblogger Theobert Pot en is om door een ringetje te halen. Ik werd erg blij van de kleuren en stoffen die zijn gebruikt. Je zou zo aan de tafel willen aanschuiven of op het bed neerploffen. Behalve de aankleding zijn er nog twee redenen om deze stand een bezoekje te brengen: je krijgt er een kortingsbon van 20% en je kunt aan de zijkant hilarisch op de polaroid foto (ik het heb met mijn moeder gedaan, maar ik ben volgens mij de polaroid kwijt geraakt. Boehoe!).

hm home vtwonen en design beurs 2019 slaapkamer woonbeurs hm home

Home Stock: nog een nieuwkomer

Home Stock timmert lekker aan de weg. Een hele tijd geleden opende de grotere winkel al in Haarlem. Ondertussen zijn er ook winkels in Zwolle en Utrecht. En dit jaar vind je ze voor het eerst op de VTwonen en designbeurs. Bij Home Stock kun je terecht voor interieuritems die net even wat gewaagder zijn dan bij andere interieurmerken. Het kleurgebruik is ook echt kenmerkend voor deze winkel. De stand is zeker een bezoekje waard!

home stock woonbeurs homestock vloerkleed tijger

Pink bij Karwei

De roze inspiratiehoek bij Karwei vond ik heel tof gedaan. Dat roze draadtafeltje: wishlist material hoor!

karwei pink roze woonbeurs

Ook heel mooi: het ariadne at home huis op de VTwonen en designbeurs!