Een blog vol inspiratie: Scandinavisch wonen, kids musthaves, makkelijke diy's en uitjes!

Een blog vol inspiratie: Scandinavisch wonen, kids musthaves, makkelijke diy's en uitjes!

VTwonen&designbeurs: trends en inspiratie!

VTwonen&designbeurs: trends en inspiratie!

Naast de prachtige stijlhuizen op de woonbeurs, was er nog veel meer te zien en te doen. Genoeg plekken en hoekjes om je te laten inspireren (wel iets minder mogelijkheden tot shoppen helaas tijdens deze editie!). Een aantal dingen vielen mij enorm op terwijl we rondslenterden op de VTwonen&designbeurs. Ik denk dat we deze woontrends nog veel gaan zien in 2020!

Woontrend 2020: Droogbloemen!

Waar je voorgaande weelderige bossen verse bloemen zag, zag je nu de prachtigste creaties van droogbloemen. Zelf heb ik al een tijdje een setje droogbloemen op tafel van Flowers Powers Amsterdam, in wat frissere voorjaarstinten. Op de woonbeurs kocht ik een bosje droogbloemen met een wat warmere, stemmigere sfeer bij Wonen voor jou.

In de stijlhuizen zag je al de prachtigste creaties met droogbloemen en takken. Maar ook daar buiten vond je mooie exemplaren:

hm home woonbeurs vtwonen&designbeurs woontrend droogbloemen fauteuil scandinavisch wonen

 

Woontrend 2020: veel warme kleuren in huis

We lopen allemaal nog met groen in ons hoofd. En no worries: die kleur blijft zeker ook nog wel even. Maar dan meer in de accessoires en aankleding van je interieur. Het dingetje voor de woontrends van 2020 zijn warme kleuren op de muur. En dan met name roze of terracotta tinten. keuken styling

Trendkleuren verf 2020

Traditiegetrouw was ook Flexa met de trendkleuren voor 2020 aanwezig op de woonbeurs. Dit jaar pakten ze het verrassend aan. Geen stijlkamers waar je door heen kon lopen. In de plaats daarvan hingen miniatuurversies van stijlkamers aan de wand. Woontrends vertaald naar poppenhuizen. Superknap gedaan! Bij de Flexa stand kun je een gratis kleurtester ophalen: een trendkleur 2020 naar keuze. Hoewel in de trendkleuren van Flexa ook groen zit (denk aan de trendkleur Tranquil Dawn voor komend jaar), vind je ook weer veel warme tinten in de collectie terug.

Ook is er een tafel met de verfkleuren van vtwonen zelf aanwezig. Met labels kun je daar je eigen verfstalen maken. Ik testte Blusher, Old Pink en Straw. Stuk voor stuk fijne kleuren!

Op zoek naar meer inspiratie en trends? Bekijk dan hier:
De meest opvallende interieurtrends van 2019
Woontrend 2020: pure houten meubels
Kinderkamertrends 2019
Trend: groen in huis
Trendkleur Histor 2020: Chinese Porcelain

vtwonen trendkleuren verfvtwonen verfGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *