Omdat ik weet dat iedereen nieuwsgierig is: in dit blog laat ik zien wat Scott & Skye hebben gekregen. Natuurlijk had ik wel verlanglijstjes voor de kids maar mijn familie houdt zich daar niet altijd helemaal aan. Dus daarom nu even een inkijkje in wat Scott en Skye hebben gekregen van die goede Sint op pakjesavond! 

Hoe vierden wij Pakjesavond?

Nou net als elk jaar met mijn familie. Mijn moeder, zussen, broer met aanhang en hun kids. We waren met meer dan 15 man. Dolle boel dus!

Nadat we met elkaar hebben gegeten, sneakt iemand naar buiten pakt de zak en bonst keihard op de deur, strooit pepernoten naar binnen en rent hard weg om zich te verstoppen zodat de kids hem niet spotten. Vroeger deed onze buurman dat altijd voor mij. Dooooodeng vond ik het!

Dit jaar regelde mijn neefje en ik dat. 3 grote jute zakken. gevuld met kadootjes voor Scott en Skye. Maar ook wat voor de groterds (ik ben een nakomertje en mijn neefjes en nichtjes zijn al “jong volwassenen”). De kadootjes voor de groterds gooiden we als laatste boven in één van de jute zakken. Die zak kukelde om en er rolden kadootjes uit. Normaal gesproken niet zo erg. Maar tussen onze voordeur en de steiger zit ruimte dus er gingen kadootjes te water. Oopsie! Maar gelukkig kon mijn neefje er snel eentje uitvissen. En we hoopten maar dat er niet nog andere kadootjes waten gezonken…. uiteindelijk bleken gelukkig alle kadootjes er in te zitten, haha! Ons geluk was dat de houten tompouce voor Skye in het water was gerold en die bleef gelukkig drijven.

Elk jaar geef ik de familie de opdracht dat ze per gezin maar één kadootje mogen geven. En elk jaar mislukt dat plan ? Het is in ieder geval een avond vol ouderwetse gezelligheid. We eten dan hartige en zoete banketstaven. En aan het einde van de avond kreeg iedereen als vanouds een chocoladeletter van mijn moeder mee naar huis! Het was met recht weer een heerlijk avondje!

Sinterklaaskadootjes voor Scott

Scott had met behulp van het Speelgoedboek van Bol.com een verlanglijstje geknutseld. Er stonden leuke dingen op maar ook dingen waarvan ik dacht wat moet je er mee. Het verlanglijstje ging met de Sint mee en twee dingen van dat lijstje werden gehonoreerd.

Op pakjesavond zat dit in de zak van Sinterklaas voor Scott:

Lego City politie patrouille auto

Lego Classic bouwsteentjes

Playdoh Betonfabriek

Lego Ninjago Spinjitsu Slam

Lijmpistool (daar heeft hij o.a. bij Eindhover Maker Fair meegeknutseld, en hij was er zo wild enthousiast van!)

Glow in the Dark sterren en planeten

Out Line Viltstiften (zilverkleurige stiften waar als je mee schrijft of tekent rondom het zilver een kleurtje zit, heel tof!)

Bollo de Beer knuffel van Landal Greenparks

Waterverf

Beer Cubby van Fur Real (samen met Skye)

Sinterklaaskadootjes voor Skye

En op pakjesavond zat dit in de zak van Sinterklaas voor Skye:

Babyplaspotje

Babyluiertjes

Babyfietszitje

Fur Real hond met trimsalon

Knuffelkonijn

Houten verjaardagstaart (Hema, ik zag ‘em niet meer online)

Houten tompouce

Houten rookworst

Eenhoorn oorwarmers (niet op de foto)

Beer Cubby van Fur Real (samen met Scott)

Scroll lekker door naar beneden om de foto’s van de Sinterklaas kadootjes te bekijken! 

Meer kadootjes inspiratie? Kijk dan hier voor:

Sinterklaas cadeautips voor jong en oud

Kadotips dreumes meisje 1 jaar

Kadotips jongen vier jaar

Kraamkadootjes

Geef een op afstand bestuurbare auto kado