Ben jij wel eens verliefd geweest op een item in huis? Mij gebeurt het regelmatig. Zoals jullie weten ben ik een ‘sucker for design’. Wanneer een item een stijlvol ontwerp heeft in combinatie met een van mijn lievelingskleuren, dan maakt mijn hart elke keer een sprongetje als ik het zie. Sinds vorige week heb ik er een nieuwe liefde bij: de Bliss wipstoel van BabyBjorn.

Eenvoud siert

De wipstoel van BabyBjorn is een echte klassieker: het stoeltje dateert al uit 1961. Vanaf nu gaat de wipstoel wel verder met een nieuwe naam: de Bliss wipstoel. Aan het eenvoudige maar stijlvolle ontwerp verandert er eigenlijk niets. Wel is de wipstoel nu verkrijgbaar in een aantal nieuwe, prachtig warme kleuren, waaronder antraciet, nachtblauw, oudroze en zandgrijs. De stof is nog zachter, meer gewatteerd en beter wasbaar. Natuurlijk koos ik voor de oudroze variant. Die bleek een perfecte match te zijn in ons interieur. Mama en dochter kunnen voortaan samen ‘twinnen’ in onze stoelen.

interieurvriendelijk interieurproof wipstoel wipstoeltje kinderstoeltje roze

Slim design

Het slimme design maakt de wipstoel gebruiksvriendelijk en zorgt al snel voor veel speelplezier. De wipstoel is namelijk zo ontworpen dat door de bewegingen van je baby het wipstoeltje vanzelf in beweging komt. Je hebt geen batterijen of andere hulpmiddelen nodig. Je kleintje kan zo dus heerlijk schommelen, terwijl de motoriek en de balans op een natuurlijke manier worden getraind. Het ontwerp van de wipstoel omsluit je kindje goed en de nek en rug worden ondersteund.

close up roze wipstoel bliss babybjorn

Een wipstoeltje hadden we nog niet in huis voor Skye. Ze heeft nu de fase dat ze ook graag rechtop zit en wil spelen. De wipstoel is dan ook echt een uitkomst. Skye vond het prachtig toen ze erin zat! Hoe rechtop je kleintje in het stoeltje zit, kun je heel eenvoudig instellen met de drie standen via de knop onder de stoel. Ook hebben we de stoel getest met broer erbij die niet van zijn zusje af kan blijven en steeds maar kusjes en knuffels wil geven. Dat kan makkelijk met dit stoeltje. Hij kan er goed bij zonder dat ze omvallen.

knuffelen broer en zus

De wipstoel is geen sta in de weg als je hem even niet gebruikt. Na gebruik klap je hem makkelijk in naar de platste stand en zet je hem weg. Of je neemt hem zo mee op vakantie. En ook heel fijn: met deze wipstoel heb je een veel langere gebruiksduur dan met andere stoeltjes. Door de hoes om te draaien creëer je een stoeltje dat gebruikt kan worden tot dat je kindje zo’n 13 kilo is. Hoe handig is dat?

Het wipstoeltje van BabyBjorn is het beste verkochte product van dit babymerk in Nederland. En wij snappen dat nu heel goed! Voor welke nieuwe kleur zou jij gaan?

wipstoel makkelijk opruimen babybjorn bliss roze
roze wipstoel bliss babybjorn baby wipstoel babybjorn bliss details goed design bliss wipstoel babybjorn kusjes geven broer en zus babyvoetjes wipstoel close up roze wipstoel bliss babybjorn wipstoel babybjorn bliss roze zitting broer en zus wipstoelDit blog is tot stand gekomen in samenwerking met BabyBjörn.