In het voorjaar kunnen interieurliefhebbers hun hart ophalen bij twee beurzen. Bij de voorjaarseditie van de Beurs Eigen Huis in Utrecht en bij Design Icons in Amsterdam-Noord. Wat je kunt verwachten op deze woonbeurzen, lees je hieronder. En het leuke is: ik mag toegangskaarten voor beide beurzen weggeven. Ga jij een portie wooninspiratie opdoen?

Wooninspiratie Beurs Eigen Huis

De voorjaarseditie van de Beurs Eigen Huis vindt traditiegetrouw in het eerste weekend van maart plaats. Dit jaar is de beurs van vrijdag 6 maart t/m zondag 8 maart 2020. De VTwonen & designbeurs is voornamelijk gericht is op de aankleding van je huis en je interieur. Beurs Eigen Huis gaat een stapje verder. Naast interieur staat de beurs in het teken van nieuwbouw en verbouw van je huis. Elke middag zijn er diverse sprekers die hun ervaringen en tips met jullie delen. Met welke kosten moet je rekening houden? Hoe kun je je rol als opdrachtgever van de (ver)bouwwerkzaamheden het beste invullen?

Er zijn 250 deelnemers. Stuk voor stuk experts op het gebied van (ver)bouwen en (tuin)architectuur. Er is genoeg wooninspiratie op te doen dus! Duurzaamheid is daarbij een belangrijke rode draad op de beurs. Zou jij bijvoorbeeld aan houtskeletbouw voor je woning hebben gedacht? Een interieurtrend die door Beurs Eigen Huis wordt getipt zijn zelliges. Die hebben wij gebruikt in onze badkamer.

beurs eigen huis

Design Icons shoppen in Amsterdam Noord

Geen verbouwing in de planning maar ben je wel op zoek naar een eyecatcher in je huis? Bezoek dan de Design Icons beurs. Op deze beurs in een iconisch gebouw in Amsterdam Noord vind je vintage schatten uit grofweg de jaren 30-80. Een paar jaar geleden zijn wij voor het eerst bij deze vintage beurs geweest. We hebben onze ogen uitgekeken. Zoveel unieke items om te zien! Het rondlopen op deze beurs is een feest van herkenning: iedereen kent wel een klassieker die een oma bijvoorbeeld in huis had. De Design Icons beurs vindt dit jaar op 4 en 5 april 2020 plaats.

Ben je klaar bij Design Icons? Ga dan een hapje eten bij restaurant Stork dat ook in de Kromhouthal zit (voor visliefhebbers) of ongegeneerd foto’s maken bij WONDR. Een stukje verderop zit een van mijn favoriete restaurants van Amsterdam: Hangar. Met vlak ernaast FC Hyena om een filmpje te pakken. Je kunt ook een stukje van de IJ-oever verderop verkennen. Maak kennis met de Van der Pekbuurt. Kortom: van een bezoekje aan Design Icons maak je eenvoudig een gezellig dagje Amsterdam Noord!

design icons amsterdam

WIN wooninspiratie! Kaarten voor Beurs Eigen Huis of Design Icons

Ik heb je nu natuurlijk lekker zitten maken voor deze evenementen. Het leuke is dat ik voor beide woonbeursen toegangskaarten mag weggeven. Voor Design Icons mag ik een set van twee toegangskaarten weggeven. Voor Beurs Eigen Huis zelfs meerdere sets van twee toegangskaarten. Laat een reactie achter onder dit blog en je doet mee met de loting (geef wel even aan voor welke beurs je meedoet of beide). Donderdagavond 5 maart worden de winnaars geloot. Good Luck!