In deze rubriek blij ik terug op de afgelopen week: welke nieuwe dingen heb ik gezien, gedaan of geproefd waarvan kk denk dat jij het ook niet mag missen! In deze eerste editie #brandnew: WOWN, Fantosti en Pieter Konijn.

#brandnew: WOWN

Drie ultieme woonbloggers met uiteenlopende stijlen. Drie toffe personen die ik al jaren met veel plezier volg op instagram. Eén waanzinnige wooncollectie met hun accenten erin. Die WOWN collectie vind je sinds afgelopen maandag in de winkels en in de webshop van Kwantum. Ook ik ging voor de bijl en bestelde een aantal items (zie afbeelding hierboven voor mijn keuzes!). Ik kan niet wachten totdat ik deze items een plekje kan geven in ons huis. Wat zijn jouw favorietjes uit deze collectie? En heb je al wat gekocht ook? Ik ben heel benieuwd!!

#brandnew: Fantosti

Als je een toffe naam hebt – de Spijsbereiders – en je product ook – Fantosti: dan heb je me! Deze gebruiksklare tosti’s vind je sindskort in het vriesvak bij Albert Heijn. Dit zijn geen horecatosti’s met een plak kaas er tussen dat net zo goed plastic had kunnen zijn. Nee, dit zijn tosti’s van vers brood met een hele fijne vulling. Eindelijk eens een snack in de supermarkt met een culinaire vullingen: pepperoni & mozzarella op vers zuurdesembrood, vier kazen op vers speltbrood en tonijn & cheddar op maïsbrood. Afgelopen weekend testten wij ze. En lucky me: vanochtend was er nog eentje voor mij over!

In de oven tot de kazen gesmolten waren (maar gewoon in je tosti-ijzer of op je grill kan ook natuurlijk). Het brood was lekker knapperig en de vulling perfect. Mijn favoriet was denk ik die met vier kazen. Go get yours! En de mannen van de Spijsbereiders gaven ons er ook een potje ‘Betchup’ bij: ketchup/tomatensalsa met bacon er door heen. Té lekker! Zeg mannen, komt die ook gauw in de supermarkt?

#brandnew Fantosti de Spijsbereiders

#brandnew: Pieter Konijn de film

“Konijnen zijn dapper” of Dat is wortelwijsheid”. Welke moeder kent die uitspraken van de Pieter Konijn serie niet. Vanaf 28 maart draait de Pieter Konijn film in bioscopen in Nederland. Zondag waren wij be één van de voorpremieres bij Kinepolis in de Jaarbeurs Utrecht. Ze hadden er een hele happening van gemaakt compleet met springkussen, ballonnen, (konijnen)spelletjes, worteltjes om te snoepen en limonade. Scott heeft genoten en ging uiteindelijk helemaal los op het springkussen.

En wat is die film leuk zeg! Ook mama heeft genoten van de grappen die erin zaten. Omdat de leeftijdsklasse vanaf 6 jaar eraan gekoppeld was, kreeg ik veel vragen via social media of de film niet te spannend was voor kinderen onder die leeftijd. Scott is net drie en is geen seconde bang geweest. Het meest heftige moment is – spoiler alert – dat het holletje onder de boom wordt opgeblazen. In de serie heb je altijd flinke achtervolgingen met meneer Vos en meneer Das. Die vind ik persoonlijk indrukwekkender voor die kleintjes dan de scenes uit deze film. Met een drie- of vierjarige kun je dus prima naar Pieter Konijn de film!

Binnenkort kun je bij Kinepolis Utrecht ook terecht voor de kleuterbios Buurman & Buurman (8 april) of Disney Junior Party (27 mei)! Meer tips om er op uit te gaan met Kids vind je hier!

#brandnew pieter konijn #brandnew pieter konijn