Een tijdje terug liet ik jullie kennis maken met de zomercollectie van Zeeman. En nu mag ik in samenwerking met deze oer-Hollandse winkel de Zeeman newborn collectie aan jullie presenteren. Misschien heb je het een en ander in de folder voorbij zien komen, in het echt is het nog vele malen leuker!!

Zeeman newborn collectie

Ik shopte deze spulletjes nog voordat we wisten dat beeb no. 2 een meisje is. Maar dat maakt niet uit: de newborn collectie van Zeeman heeft zulke leuke printjes en kleurtjes die allemaal zowel voor een jongen en meisje gebruikt kunnen worden!En zoals jullie weten: ik ben niet bang om Scott in pastelletjes te hijsen. Was dit ook een jongen geweest, dan had ik dat natuurlijk ook gewoon weer gedaan. Want deze kleur mintgroen is onweerstaanbaar! De items met antraciet zijn wat stoerder maar kunnen ook makkelijk voor een meisje. En zoals jullie al weten: geen (of in ieder geval in het begin zo minimaal mogelijk) roze voor onze beeb in huis πŸ˜‰ Dat komt dus goed uit met deze Zeeman newborn collectie!

zeeman newborn collectie

Mix & match

Het leuke aan de collectie is dat je naar hartenlust kunt mixen and matchen met de setjes. Combineer het witte broekje met visgraat-streepje bijvoorbeeld met het mintgroene truitje. Of doe bij het mintgroene luierpakje een wit of juist donker mutsje op. Er zijn zelfs bijpassende sokjes bij te vinden in verschillende varianten. Ik koos natuurlijk weer voor die set waar mintgroen in zat en sokjes met wolken. Een leuke verwijzing naar Scott’s slaapkamertje waar we mintgroen wolkenbehang hebben!

En oja, the devil is in the details: kijk maar eens naar die snoezige knoopjes op de luierpakjes en shirtjes! Met deze fijne newborn serie van Zeeman is de garderobe van de beeb al meteen behoorlijk goed gevuld! De luierpakjes gaan in ieder geval mee in de koffer naar het ziekenhuis. Dat duurt nu nog wel even. Door deze lieve kleertjes kan ik niet wachten tot mevrouwtje er is!

zeeman newborn collectie

Meer dan kleertjes alleen

Maar je kunt nog voor zoveel meer leuke dingen tegenwoordig terecht bij Zeeman. Het assortiment is uitgebreid met de leukste items voor op de babykamer of om de geboorte mee te vieren. Van swaddles tot papieren lampionnen, en van ledikantlakentjes tot milestone cards. Ik koos voor een handig bakje voor de billendoekjes met de tekst ‘cuter than cute’ en een feestelijke slinger ‘welcome to the world’.

zeeman newborn collectie
zeeman newborn collectie
zeeman newborn collectie
zeeman newborn collectie
zeeman newborn collectie
zeeman newborn collectie