Nog twee weken en dan gaan we op vakantie naar Ibiza. Het aftellen is begonnen. We kunnen bijna niet meer wachten! Tot die genieten we hier van het mooie weer en de festivals. Deze drie zomer musthaves mogen daarbij niet ontbreken!

Zomer musthaves #1 Telefoonketting

Heb jij dat ook? Van die paniekaanvallen dat je even niet weet waar je je smartphone hebt gelaten? Of dat je die voor de zoveelste keer laat vallen? Dat hoeft niet meer.

Sinds een paar weken heb ik een telefoonhoesje van Nice Guy Freddie. Of eigenlijk moet ik zeggen: een telefoonketting. Je smartphone zit in een subtiel, doorzichtig hoesje aan een tof koord vast. Je telefoon kun je daarmee als ketting of klein tasje dragen. Ideaal! Zo heb je je smartphone altijd bij je én je handen vrij.

Een kind dat niet wil lopen en een ander kind dat juist wil rennen. Superhandig dat ik dan mijn handen vrij heb door de telefoonketting van Nice Guy Freddie. Ik draag hier de telefoonketting in de kleur Cookie Doo.

telefoonketting moeder park

Met de kids vind ik dat echt ideaal. Ik heb heel vaak geen handtas of luiertas mee. Dan liep ik vaak met mijn telefoon los in mijn handen of in een broekzak. Met die kids erbij: garantie voor het laten vallen van mijn telefoon. En anders moet je wel opletten dat je telefoon niet wordt gejat. Daar heb ik nu dus geen last meer van!

Ook op feestjes en festivals vind ik het heel handig. Ik heb alleen mijn telefoonketting bij me (zeker nu ik ook vrijwel alleen nog maar Apple Pay gebruik). Niet meer zoeken in een tas waar je telefoon is en niet hoeven opletten dat ie uit je zak wordt gejat!

Sinds ik de telefoonketting gebruik, krijg ik veel vragen en complimentjes erover. Want zeg nou eerlijk: ze zien er ook echt te gek uit! Wil jij ook deze zomer lekker luchtig genieten en niet de hele tijd op je telefoon te hoeven letten? Lees dan gauw verder hoe jij er eentje kunt winnen! 

Zomer musthaves #2 Een goede zonnebril

Insmeren doen we allemaal. Zonnebrillen kopen we ook allemaal. Maar heb je wel erop gelet of die zonnebril de juiste bescherming biedt aan je ogen? Deze zomer heb ik voor het eerst geïnvesteerd in een goede zonnebril. Hoe duur een zonnebril is, maakt eigenlijk niet uit. Bij de aankoop van je zonnebril moet je alert CE-keurmerk. Heb je een zonnebril met waarde 4 van dat keurmerk? Dan heb je de beste bescherming tegen UV te pakken (ook voor de niet zomerse dagen en vooral ook nodig op wintersport!)

Bij Specsavers koos ik een zonnebril uit van het Scandinavische merk Ivana Helsinki. Ik ging voor een bril met ronde glazen met een zachtroze rand aan de bovenkant. Precies mijn kleurtje! Ik kon uit verschillende kleuren glazen kiezen en ging voor de warme, bruine kleur. Die kleur matcht mooi met het zachtroze van de bril. Ook vind ik dat zelf de prettigste kleur om door heen te kijken. De glazen zijn op mijn sterkte en polariserend gemaakt zodat er veilig meegereden kan worden. Met die aandacht voor de glazen ben ik ook erg blij: eindelijk echt geen geknijp meer! Een goede zonnebril vond ik extra belangrijk sinds ik vorig jaar augustus mijn rijbewijs haalde. Sindsdien ben ik dagelijks op de weg te vinden. De zonnebril is ook helemaal festivalproof, vind je niet?

telefoonketting rieten tas zonnebril

Helemaal summer proof: een rotan tas. Perfecte match met de Nice Guy Freddie telefoonketting in de kleur Golden Girl. En hoe tof is die Ivana Helsinki zonnebril??

Zomer musthaves #3 Zonnebrilkoord

Mijn vader werkte altijd veel aan en rondom onze woonboot en zeilboot. Zijn bril had hij altijd in het borstzakje van zijn t-shirt. Even voorover bukken tijdens het werken en ja hoor, daar ging weer een bril te water! Dat wil ik natuurlijk voorkomen. Gelukkig zijn deze zomer van die zonnebrilkoorden helemaal hip. Niet meer van die zeilachtige touwen zoals vroeger. Maar mooie kettinkjes. Je vindt o.a. bij My Jewellery mooie zonnebrilkoorden. Je hebt de koorden met schelpjes, kraaltjes en gedraaid koord. Ik zeg: shoppen die hap!

zonnebrilkoord koord zonnebril meisje

WIN een zomer musthave!

Ik mag een telefoonketting naar keuze weggeven van Nice Guy Freddie. Wat moet je daar voor doen? Nou, het is vrij simpel. Ga naar mijn instagra account: @dirksdotter. Like de foto van de winactie, geef onder de foto aan welke kleur telefoonketting jij zou willen zinnen en tag twee vriendinnen op instagram! Doe je mee?

nice guy freddie

De tas van Dusq is al maanden mijn maatje. Net als de zachtroze Dopper (thermofles, ideaal!) De telefoonketting van Nice Guy Freddie in de kleur Jon Bronx matcht er perfect bij!

hippe moeder musthaves

Met de Ivana Helsinki zonnebril en de telefoonketting van Nice Guy Freddie in de kleur Cookie Doo.

zomer musthaves moeder festival zomer musthaves 2019

Dit blog is tot stand gekomen in samenwerking met Nice Guy Freddie (voor de telefoonkettingen) en Specsavers Nederland (voor de zonnebril).