Oh la la! Wat is het toch een heerlijk weertje! Het houd ook nog even aan. Een mooi moment om mijn zomerse beauty Essentials te delen. Het is allemaal vrij basic want ik ben eigenlijk een no-no op het gebied van make-up enzo. Ik heb ook het liefst een zo naturel mogelijke look!

Zomers kleurtje met een zelfbruiner

Een kleurtje op mijn huid gaat redelijk snel. Toch ga ik de eerste keer dat het blote benen weer is niet de deur uit zonder mijn benen die ochtend te hebben ingesmeerd met de zelfbruiner Summer Revived uit de Dove DermaSpa lijn. Hij geeft je een subtiel tintje en vlekt niet. Na de vakantie blijf ik me er mee insmeren want dan blijft je kleurtje langer behouden. En tip van flip: ik koop dit product eigenlijk altijd in de aanbieding bij Kruidvat. Mijn missie is nu om een eco friendly variant hiervan te vinden. Tips zijn welkom!

Verzorging

Elke dag breng ik de SOS Hydratating Mask van Madara aan. Een masker dat je kunt laten zitten (want het is gewoon een crΓ¨me variant) waardoor je de hele dag een gehydrateerde huid hebt. Circa twee keer per week gebruik ik de ‘Yellow Paint’ van Comme de Deux: een heel fijn reinigend gezichtsmasker! En wanneer ik langere tijd de zon in ga, smeer ik mijn lippen altijd even in met de Sun Lip Balm van Hurraw.

comme de deux yellow paint gezichtsmasker masker verzorging gezicht
armbanden goed verhaal fairtrade return to sender zomer summer essentials verzorging

Basis

Eigenlijk gebruik ik nooit hele lagen make up. Alleen wat rode vlekjes en de kringen onder mijn ogen werk ik wat weg. Daarvoor gebruik ik de Full Coverage Foundation van Hema (voor mijn huid is kleur 03 perfect) of de City CC Cream van Madara (move over alle BB creams!). Voor de erge wallen dagen gebruik ik de Millesis Active Eye Light van Emite Make Up.

Zomerse Glow

Bij het zomerse kleurtje dat mijn gezicht nu heeft vind ik de blusher van Paese (met Argan olie!) en de Shimmering Blush Powder in kleur Briljant Brown van Hema passend. Ze vallen niet al te veel op maar versterken net even je zomerse glow! Voor de lippen ben ik op dit moment fan van de kleur Light my fire (102) van Mesauda en de moisturising lipsticks Marshmellow madness (01) en Wine not (07) van Hema. Alleen al de kleurnamen van deze drie lippenstiften vindt ik al te gek ;-))

zomerse make up summer essentials lipsticks hema lippenstift mesauda
Sieraden

Met twee kids vergeet ik regelmatig sieraden om te doen voor ik de deur uitga. Ik voel me dan zo kaal zonder sieraden! Heb jij dat ook? Zeker als ik geen oorbellen in heb. Dat is deels aangepraat door mijn moeder die het direct doorheeft als ik ze niet inheb en met Amsterdams accent tegen me zegt: “Ohhh, je heb’ geen oorbellen in vandaag!”. Voor dit zomerseizoen kocht ik twee armbanden met een goed verhaal bij Return to Sender. En koos twee paar kleine, subtiele maar ook stoere oorbelletjes uit de Jenn x Saitee collectie. Op mijn to do list staat nog steeds een tweede gaatje te laten prikken zodat ik ze tegelijkertijd kan dragen. Wat vind jij: doen of niet?

oorbellen jenn x saitee
zomerse sieraden return to sender jenn x saitee armbanden oorbellen summer essentials
Luxe en rustgevend in slaap vallen

Op deze warme vind ik het extra fijn om mijn kussen even in te sprayen met de Pillow Spray (Eau de Lavende) van Marie Stella Maris. Je kussen ruikt dan weer heerlijk fris en door de fijne geur val je heerlijk in rust in slaap (en no worries: de lavendel geur overheerst niet, geen standaard wc verfrisser lavendel lucht gelukkig want die kan ik nooit harden, haha!).

pillow spray marie stella maris

Met een deel van deze fijne producten maakte ik kennis via Goodiebox. In deze box worden elke maand de fijnste beauty producten verzameld terwijl jij slechts 19,95 betaalt. Met twee kids schoot het er  voor mezelf te zorgen. Met het ontdekken van de producten uit deze boxen blies het voor mezelf zorgen weer nieuw leven in! Heerlijk om alles uit te proberen, wat aan te tutten, de tijd voor jezelf te nemen en weer wat op te laden. Aanrader dus!

Wil je ook deze zomer goed voor de dag komen, bekijk dan eens deze make-up en haartrends voorjaar/zomer 2020!

goodiebox summer essentials zomer make up