De afgelopen jaren heb ik regelmatig wat besteld bij AliExpress. Voornamelijk feestartikelen voor bijvoorbeeld het Madagascar Jungle verjaardagsfeestje toen Scott 3 jaar werd (shopping list voor die artikelen bij AliExpress vind je in dat blog) en speelgoed. In dit blog deel ik mijn aankopen. Stuk voor stuk nog steeds erg tevreden mee! Er wordt nog steeds meegespeeld, dat is een goed teken!

Duplo aankopen bij AliExpress

Bouwen met de bekende gekleurde blokjes: elk kind is er gek op. Ook bij ons in huis. Voor Scott’s eerste verjaardag vroeg ik aan de familie en vrienden of zij Duplo wilden geven. Daardoor hadden we een goed ‘basispakket’ om mee te spelen. Wat ik jammer vindt aan Lego Duplo, is dat onderdelen niet los worden verkocht. Zo wilde ik graag extra dieren. Maar daarvoor moet je dan een heel pakket aanschaffen. Daarom ging op zoek naar alternatieven. Die vond ik bij AliExpress.

Bij AliExpress kocht ik losse dieren, muren, speeltuinonderdelen en een meisjesauto. Hieronder vind je de links naar de verschillende ‘Duplo’ aankopen:

Rode Duplo Motor
Duplo Glijbaan
Duplo Schommel
Duplo Trap
Duplo Wip
Duplo T-rex
Duplo Roze Auto
Duplo Muur met ramen
Duplo diverse Jungle Dieren

Lego, superhelden, Disney en bekende kinderseries aankopen bij AliExpress

Voor zijn vierde verjaardagsfeestje wilde Scott graag superhelden legopoppetjes op zijn verjaardagstaart. Bij AliExpress ging op zoek naar leuke items om zijn verjaardagsfeestje verder mee aan te kleden. En uiteraard was er wel weer wat te vinden!

Superhelden legopoppetjes caketoppers (klein)
Etiket voor op beker of waterfles
Bedankkaartje Batman Legopoppetje
Lego blokjes om uit te delen

Scott had een paar weken geleden zijn eerste zwemles. Hij had het zo goed gedaan dat ik hem verwende met een kado dat al een tijdje in huis lag te wachten. Namelijk een Captain America schild (met geluid, oops! Maar hey, de kids vinden het prachtig) en een Captain America helm.

captain america

Kleine poppetjes doen het bij ons in huis altijd goed om mee te spelen. En ze zijn handig voor onderweg of om mee naar een restaurant mee te nemen bijvoorbeeld! Wij hebben twee series poppetjes in huis. Ze zijn minder verfijnd dan wanneer je zoiets in de Disney- of speelgoedwinkel zou kopen. De kinderen hebben daar helemaal geen erg in!

Speelpoppetjes Frozen
Speelpoppetjes Brandweerman Sam

Brandweerman Sam poppetjes AliExpress

Vrijwel het hele jaar dat hij 2 en 3 jaar oud was, heeft Scott altijd auto’s in zijn handje gehad. Waar we ook naar toe gingen. Hij is nog steeds gek op auto’s en speelt elke week nog wel met zijn verzameling autootjes van Disney Cars. Op Youtube zag hij altijd andere kleuren van Mack (de vrachtwagen uit Cars) en hij wilde graag ook een blauwe. Natuurlijk vond ik die op AliExpress, net als de auto’s die van kleur veranderen in warm en koud water!

Vrachtwagen uit Cars (diverse kleuren)
Cars Color Changers autootjes (ze waren destijds meer voorradig en goedkoper. Ik heb even verder gespeurd maar ook winkels als Intertoys en Wehkamp hebben ze niet meer…)
Monster Truck Blikesm MacQueen (en andere leuke Cars autootjes)
Color Changer auto Doc

Andere aankopen voor kinderen bij AliExpress

  • Stel, je hebt een mooie babymobiel. Maar je wordt er moedeloos van omdat je de mobiel opnieuw moet opwinden en je kent het deuntje ondertussen wel. Ook dan is AliExpress je grote vriend. Je koopt er voor een paar euro een muziekdoos die de muziekdoos bij de mobiel die je hebt kan vervangen. Er zit een aan- en uitknop op en veel verschillende liedjes. Ook een paar kerstdeuntjes, haha!
  • Komt er weer een kinderverjaardag aan en weet je nog niet wat je bij de traktatie wilt doen? Stickers zijn altijd goed!
  • Voor de vakantie kocht ik te schattige zwembandjes met dieren: met krabbetjes voor Scott. Voor Skye met flamingo’s en unicorns. Alleen die met de flamingo’s bleven heel. De anderen sneuvelden helaas. Een klein beetje een gokje om deze te bestellen is het dus wel! Ik kocht ook lieveheersbeestje zwembandjes in roze en oranje. Maar die heb ik nog niet getest!

En wil je jezelf deze zomer trakteren op een leuke fashion musthave? Zoek niet verder: 4x de leukste zonnebril kettingen!