Een paar weken geleden schreef ik over 3 ultieme zomer musthaves. Eentje daarvan is de zonnebril ketting. Volgens mij heb ik ze in mijn jeugd nog gehad. De jaren ’90: toen waren ze er van neon koord. En wie had er toen nog meer LA Gear gympjes (al dan niet met lampjes) en zo’n wielrenbroekje met stippen en een wijd bijpassend shirt erop maar dan met strepen? De LA Gear gympen verschenen een paar seizoenen terug alweer op het toneel. De wielrenbroekjes ook al eventjes. En nu is de zonnebril ketting ook terug van weggeweest! En hoe!

Was de zonnebril ketting eerst een simpel koord of een schakel kettinkje, dit seizoen zijn/waren ze een echte accessoire. Een eyecatcher voor aan je bril. Maar zo’n ketting is ook handig. Het heeft bij mij al een aantal keer gezorgd dat ik mijn zonnebril van Ivana Helsinki niet verloor bij een festival of in een schoolrun met de kids. Na het posten van mijn blog over de zomer musthaves van 2019 kwam ik er achter dat bij veel webshops die kettingen voor aan je zonnebril al helemaal uitverkocht waren. Daarom ging ik verder op zoek.

Bij Ali Expres stuitte ik op veel verschillende, leuke zonnebrilkettinkjes. Mijn meest favoriete bestelde ik om te bekijken of het wat was. En leuk dat ze zijn! De link naar de verkooppagina’s van deze zonnebril kettingen deel ik hieronder. En ja, ik bestelde er vier… Leuk om te matchen met verschillende outfits maar het is ook een leuk kadootje om te geven. Toch?

zonnebril ketting aliexpress

Zonnebril ketting van AliExpress: dit zijn mijn favorieten!

Bij AliExpress vond ik meerdere, leuke zonnebril kettingen. Op het plaatje hierboven zie mijn vier favorieten, die ik heb besteld. Hieronder vind je de links naar de productpagina’s van deze zonnebril kettingen bij AliExpress. De links zijn opgenomen in volgorde van de foto, van links naar rechts. Ga jij er ook nog eentje shoppen voor de indian summer? Dan heb je hem ook alvast in huis voor volgend seizoen!

Zonnebril ketting met fijne kraaltjes

Deze ketting is helemaal geregen met kleine kraaltjes. Her en der wordt het zwart-wit onderbroken met okergele, doorzichtige kraaltjes. Shoplink: Monochrome zonnebril ketting

Boho summer zonnebril ketting

Aan de uiteinden van deze ketting vind je een gedeelte met kleine witte kraaltjes en vrolijk gekleurde kwastjes. Het middenstuk is gemaakt van roze faux suede. Shoplink: Boho Ibiza zonnebril ketting

Sophisticated zonnebril ketting

Deze ketting is verfijnd. Een dun schakelkettinkje wordt afgewisseld met faux groene steentjes. Shoplink: Zonnebril ketting met steentjes

Beach zonnebril ketting

Op en top een zomers gevoel met deze ketting van kleine, witte schelpjes. Perfect voor een dagje strand! Shoplink: Zonnebril ketting met schelpjes

Happy shopping!Β 

Voor alle mamaΒ΄s die mijn blog lezen: hier vind je de allerleukste Aliexpress speelgoed tips!

zonnebril ketting schelpjes