Amsterdam is een stad waarin je je prima kunt verplaatsen met een fiets of e-bike. Juist ook als je met kinderen de stad bezoekt. Met een elektrische fatbike van Urban Drive Style zoef je moeiteloos door de stad om de leukste en mooiste plekken van de hoofdstad te ontdekken. Het is de perfect vervoersmiddel voor een dagje Amsterdam met kinderen. Ben je langer met je kids in Amsterdam? Neem dan een dag de tijd om met deze e-bikes de omgeving van de stad te ontdekken óf rijd zelfs door naar het strand van Zandvoort!

Waarom een fatbike handig is met kinderen in Amsterdam

Kom je niet uit Amsterdam, dan kan het verkeer voor jou en je gezin misschien wat overweldigend zijn. Grotere kinderen kunnen niet meer in kinderzitjes achterop of passen niet meer goed in de bak van een elektrische bakfiets. Een Urban Drivestyle e-bike is dan echt een uitkomst. Door de verlengde zadels kan je kind eenvoudig mee touren door de stad. Afhankelijk van de geplaatste voetsteunen kan je kind voor of achter jou meerijden. Je kunt zelfs met zijn drietjes op één fatbike. Voor de kleinere kinderen kan er gewoon een kinderzitje achterop worden gemonteerd. Samen met de stoere looks van deze elektrische fietsen is het voor de kinderen een groot avontuur. Urban Drivestyle verkoopt niet alleen deze toffe voertuigen maar je kunt ze ook huren voor een dagje Amsterdam met kinderen. Stuur dan even een bericht via hun website of instagram pagina.

Huur een e-bike in Amsterdam en ga naar…

Het bereik van de e-bikes is groot. Je kunt dus makkelijk alle hoeken van Amsterdam verkennen met je kinderen. Urban Drive Style is gevestigd op het kidsproof NDSM-terrein. Vanaf het NDSM-terrein kun je twee opties kiezen om de oversteek naar de rest van de stad te maken: met één van de pontjes over. Je bent dan direct in hartje Amsterdam of al iets westelijker bij de Houthavens. Wil je meer van Amsterdam Noord ontdekken? Volg dan de borden naar Schellingwoude. Onderweg kom je langs de prachtige oude arbeiderswijken rondom het Purmerplein. Ook de oude dijk Schellingwouderdijk is erg mooi om over te rijden. Maak je eerste stop bij Landmarkt. Vlak voorbij deze plek kun je je e-bike de brug op duwen. Na de bruggen kom je uit in de Indische buurt in Oost. Sla zeker niet het Javaplein met het Badhuis en de Javastraat over. Vanaf daar heb je de keuze of je verder Oost in gaat: naar het Oosterpark (grote speeltuin!), winkels en eettentjes op de Linnausstraat of de Middenweg en het prachtige Frankendeal. Vanuit de Indische Buurt fiets je ook makkelijk door naar het centrum.

Routes met e-bike rondom Amsterdam

Je kunt makkelijk een hele dag op een accu door Amsterdam touren. Je kunt er zelfs flink de omgeving eme verkennen. Wanneer je de ondersteuning van de fatbike op een economische stand zet (en geloof me; dan ga je al best hard!), kun je lange afstanden afleggen. Rijd door naar bijvoorbeeld landelijk Noord (met Zunderdorp, Ransdorp, etc.), ga vis eten in Volendam, Monnickendam of Marken, het strand van Zandvoort, of ga de Zaanstreek in naar de Zaansche Schans. Er is zoveel mogelijk!