Zodra de eerste lente zonnestralen schijnen, doe ik mijn outfit wissel. De echte winterse items gaan naar de kelder en maken plaats voor lichtere outfits die daar hebben liggen wachten. Niet elk jaar een nieuwe garderobe dus. Wel vul ik die aan met – het liefst tijdloze – kleding. Dit jaar was dat met een fijn setje van Armed Angels: de ongeverfde short Silvaa. En een t-shirt in mijn lievelingskleur van het moment: lila! 

Over Silvaa: figure hugging shorts van Armed Angels

Eerlijk is eerlijk: ik heb niet de slankste benen, billen en buik. Vroeger werd ik daar onzeker van. Tegenwoordig omarm ik het. In mijn lente/zomerkast viel het me op dat ik alleen zwarte of donkergrijze korte broeken had liggen. Blijkbaar voelde het al die jaren toch “veiliger om me te verstoppen” in donkere kleuren. Daarom koos ik dit jaar voor een denim detox short in een lichte kleur: model Silvaa van duurzaam kleding merk Armed Angels. 

Silvaa is wat hoger in de taille en de pijpjes zijn ietsje langer dan de korte broeken die ik normaal gesproken heb. Er zit een lichte stretch in de stof. De zomershort omsluit je figuur dus heel fijn! Ik ben fan! 

Ik combineerde de lichte, korte broek met een kort t-shirt model Chaarlotte. Voor het eerst ook een “crop top model” voor mij. Ik vind het een superleuk effect zo samen: de hoge jeans short en het kortere shirt. De stof van het t-shirt is heerlijk zacht en comfortabel. En in lila! Big like! 

Bekijk hier mijn review van mijn zwarte jeans van Armed Angels

Undyed: een unieke duurzame look

Armed Angels staat voor een eerlijke en duurzame mode. Hun productieproces is zo ingericht dat giftige materialen niet nodig zijn. Ook gebruiken ze veel minder water dan andere merken. In hun Undyed collectie gaan ze daarmee nog een stapje verder: het biologische katoen wordt helemaal niet geverfd. Ik vind het een heel gaaf effect: de natuurlijke, gebroken witte kleur van het katoen is prachtig. En perfect voor je lente of zomer look! 

Shop met korting bij Armed Angels

Wil je ook jouw lente/zomer garderobe aanvullen met een look van Armed Angels? Tot en met 15 mei 2022 krijg je 15% korting op hun collectie door je in te schrijven op hun nieuwsbrief. Zo mis je niks over dit te gekke duurzame kledingmerk! Klik hier om je aan te melden! 

shorts van armed angels