Met jonge kinderen in huis kun je eigenlijk niet zonder: naamlabels en broodtrommels. Al sinds Scott een klein Scottje was en naar het kinderdagverblijf ging, gebruiken we hier in huis de naamstickers van Goedgemerkt. Maar wist je dat je bij Goedgemerkt voor nog veel meer leuke, handige gepersonaliseerde spullen terecht kunt? Bijvoorbeeld voor een broodtrommel met naam. Lees hier meer!

Handig: naamstickers voor op kleding, schooltassen en broodtrommels

Zodra je kindje naar kinderopvang of de basisschool gaat, zijn het de absolute musthaves voor op je spullen: naamstickers die tegen een stootje kunnen. De naamstickers zijn handig zodat het voor de leidster, juffen en meesters duidelijk is welk kledingstuk van welk kindje is. Want er wordt – zeker als ze op de basisschool – regelmatig wat vergeten op school wat dan weken kan blijven rondslingeren.

Naamstickers gebruiken we in ons huishouden voor verschillende spullen van onze kinderen. Er komt altijd een naamsticker in de jassen en rugtassen van de kinderen. Maar ook in regenlaarzen die op school moeten blijven staan. We gebruiken de naamlabels ook op broodtrommels en drinkbekers. Het fijne aan de naamstickers van Goedgemerkt is dat ze sterk zijn. Ze blijven plakken hoe vaak je het kledingstuk wast of hoe vaak de broodtrommel of beker de vaatwasser in gaat. De kleur en teksten op de stickers vervagen ook niet.

Gebruik de volgende kortingscode voor je bestelling bij Goedgemerkt voor gratis verzending:

Broodtrommel met je eigen naam van Goedgemerkt

Kinderen vinden gepersonaliseerde spullen altijd leuk. Ook dan ben je bij Goedgemerkt aan het goede adres. In hun webshop vind je de leukste broodtrommel met naam voor jouw kind! De naam van je kind is dan al op de broodtrommel geprint, superhandig! Je kunt het ontwerp zelf maken. Ga je voor alleen de naam op de broodtrommel of een leuk thema erbij? Voor Skye koos ik een oudroze broodtrommel met paardenthema. Voor haar naam koos ik een sierlijk lettertype. Het ontwerpen van de broodtrommel is eenvoudig en snel te doen in de webshop. Je ziet in de ontwerpmodule meteen het resultaat van de keuzes die je hebt gemaakt, heel handig. Zo ben je zeker dat je het juiste design hebt. Tip: kies voor één voor de combinatiedeals. Dan heb je bijvoorbeeld een gepersonaliseerde broodtrommel met bijpassende drinkbeker met naam en naamstickers.

Wij zijn echt fan van de nieuwe broodtrommel en drinkbeker met naam van Skye. Beide zijn gemaakt van stevig materiaal dat geheel vrij is van schadelijke stoffen. Wat ik erg handig vind, is de bentobox die in de broodtrommel zit. Met die vakjes kun je makkelijk verschillende dingen meegeven in de broodtrommel. Dat doen we niet elke dag. Soms is het alleen brood. Dan is het juist weer handig dat we die bentobox uit de broodtrommel kunnen halen. De drinkbeker met naam heeft ook een slimme, dubbele sluiting: je moet eerst een klipje losmaken voordat de dop omhoog kan. Vervolgens moet de ´tuut´ omhoog worden gedaan. Zo wordt lekken in de schooltas voorkomen. Wel zo fijn!

Bekijk hier de inhoud van Scott’s broodtrommel!

Dit blog is tot stand gekomen in samenwerking met Goedgemerkt.