De tijd vliegt: Scott is alweer zeven jaar oud geworden. Een grote knul al die gek is op Pokémon, buiten spelen, voetbal. Hij is op zijn verjaardag enorm verwend door onze familie en vrienden. We houden voor hem het hele jaar een verlanglijstje bij. Twee weken voor zijn verjaardag lopen we die samen door: is dat echt wat hij nog steeds leuk vindt? Het geüpdatete verlanglijstje sturen we met de uitnodiging voor zijn verjaardag mee. In dit blog laat ik zien wat hij heeft gekregen voor zijn zevende verjaardag. Zo heb jij een portie inspiratie en kadotips voor een jongen van 7 jaar oud!

Pokémon kadotips

Scott is nog steeds groot fan van Pokémon. Daarom stonden er uiteraard Pokémon spullen op zijn verlanglijstje. Dit kreeg hij op zijn zevende verjaardag:

kadotips jongen 7 jaar Pokémon

Kadotips jongen 7 jaar: spelen en bouwen!

Speelgoed om mee te bouwen is nog steeds een groot succes. Via een speelgoedabbonnement hebben we een paar keer Magna Tiles thuis gehad. De kinderen vinden dat allebei heel leuk. Op school spelen ze allebei er ook veel mee. Scott kreeg daarom twee kleine setjes MagnaTiles. Met Sinterklaas krijgen ze dan weer een uitbreiding erop etc. LEGO en Hotwheels wordt ook nog veel meegespeeld samen met zijn vriendjes.

Spelletjes kadotips jongen 7

Scott krijgt steeds meer geduld en lol in het spelen van spelletjes. Die kunnen dus niet ontbreken op ons lijstje met kadotips jongen 7!

Leesboeken voor jongens

Nu Scott in groep 3 zit, is hij druk aan het oefenen met lezen. We hebben bewust ook een paar boeken op zijn lijst gezet.

Last but not least: Scott had op zijn verlanglijstje ook een bioscoopkaartje staan. Hij kreeg een Nationale Bioscoopbon, met wat popcorn erbij. Superleuk!