Vorig jaar december had ik interieurfotograaf Louis Lemaire van Inside Homepage over de vloer. Louis legde ons kerstinterieur vast voor de kersteditie van VTwonen. Zo gaaf! Het blijft bijzonder om je eigen huis (en jezelf) door de lens van iemand anders terug te zien. In november viel de kerst reportage in VTwonen op de mat. Ook bij ons. In dit blog kun je die kerst binnenkijker nog eens op je gemakje terug zien.

Kerst interieur 2020: onze eerste ‘lockdown kerst’

Gek op kerst ben ik altijd al geweest. En elk jaar ga ik aan de slag met het aanbrengen van kerstsfeer in huis. Vorig jaar was de eerste winter en kerst dat we in lockdown verkeerden. Het veel samen thuis zijn maakte dat ik meer dan anders de behoefte had om meer kerstversiering in huis aan te brengen. Het was het eerste jaar dat ik de kerstversiering uitgebreider deed in onze slaapkamer en kinderkamer. En ook de keuken en badkamer kregen voor het eerst gezellige kerstdecoratie.

Zelf maakte ik ook een kerstbinnenkijker van ons kerstinterieur. Bekijk hier de Hometour 2020 vol kerst inspiratie. En bekijk hier de binnenkijker op de kerst kinderkamers.

Ons kerstinterieur in VTwonen

Hieronder tref je in de galerij de pagina’s uit de VTwonen kerst 2021 aan die over onze woonboot in kerstsfeer gaan. Je kunt steeds op een foto doorklikken om verder te kijken en te lezen. Op het blog van VTwonen zelf kun je ook een paar foto’s met decoratie tips voor kerst terugvinden: 4X WOONIDEE: DECORATIETIPS VOOR EEN TIJDLOZE KERSTSFEER

Over Inside Homepage en onze kerst binnenkijker

De productie voor VTwonen is gemaakt door Louis Lemaire/Inside Homepage:
“We are an Amsterdam based company specializing in the production of interior and lifestyle editorial features. Real people in real houses from around the world. Each feature presents a personal story and lifestyle. We cover a variety of styles from country to contemporary to classic. “

Louis en de styliste zijn een hele dag bij ons over de vloer geweest. Elke ruimte is zorgvuldig op de foto gezet, her en der wordt wat geschoven tijdens een reportage om het beeld zo mooi en sprekend mogelijk te maken. De hele productie is te vinden op de website van Inside Homepage: Feature Floating X-mas. Hier vind je meer beelden van de productie. Elk magazine of andere klant maakt namelijk een eigen selectie van de foto’s.