De feestdagen en circus zijn met elkaar verbonden. Wie keek/kijkt er niet met zijn ouders de kerstvoorstelling van het circus in Monaco op televisie op Tweede Kerstdag? Nog leuker is het om samen naar het kerstcircus te gaan. Dit jaar kan dat weer als vanouds. Het kerstcircus strijkt dit jaar neer in de Ahoy in Rotterdam. Voeg wat extra magie toe aan de feestdagen en bezoek ook dit kerstcircus!

Magie met het kerstcircus in Ahoy

Drie jaar geleden gingen wij op Tweede Kerstdag voor het eerst naar het kerstcircus. Skye was net twee en Scott was nog een kleuter. Het kerstcircus heeft zo een grote indruk gemaakt op ze dat de show regelmatig nog ter sprake komt. Vooral het optreden van papa: die werd door de clown uitgekozen en moest met een aantal anderen met een rieten rokje en sambaballen dansen op “La Cucaracha”. Maar ook de andere acts waren echt onvergetelijk: met hun oren dicht keken ze met grote ogen naar de motorcrossers die in een grote, metalen bol rond crossten. Steeds kwam er weer eentje bij, ongelooflijk! De abrocatiek is ook altijd een feestje om naar te kijken. Kortom: het circus in Ahoy met de feestdagen bezoeken is een feestje voor jong en oud! Met live muziek door een orkest. Echt een aanrader dus! Bekijk hier het programma van het kerstcircus 2022.

WINACTIE! Win 4x kaartjes voor het kerstcircus

Superleuk! Ik mag van het Kerstcircus een setje van 4 kaartjes voor een voorstelling weggeven. Het gaat om 4 kaartjes voor de voorstelling op 26 december om 15:30. Meedoen aan deze winactie doe je door een reactie onder dit blog achter te laten. Dit kan t/m donderdag 1 december 2022. De winnaar wordt op vrijdag 2 december 2022 bekend gemaakt. Good luck!

Praktische informatie over dit circus

Het Kerstcircus heeft in de periode 25 december t/m 1 januari (bijna) dagelijks twee voorstellingen. Een voorstelling om 11:30 en een voorstelling om 15:30. De voorstelling vindt plaats in Hal 1 van de Ahoy. Het handigste is om dan te parkeren bij P1 bij de Ahoy. Er zijn twee restaurants in de Ahoy. Bij restaurant Seventy One kun je sfeervol lunchen of dineren. Heb je wat minder tijd? Strijk dan even neer bij Restaurant Rivers. Maar nog gezelliger is het natuurlijk om bij het Theater Café in Hal 1 een hapje te eten. Natuurlijk kun je daar ook de klassiekers voor bij een circus voorstelling krijgen: suikerspin en popcorn! De deuren gaan een uur van tevoren open. Dus je hebt voldoende tijd om er even een hapje of een drankje te doen. Ook tijdens de pauze.

Tip: Rotterdam is een enorm leuke stad om met kinderen te ontdekken. Combineer jouw bezoek aan het kerstcircus met een overnachting in Rotterdam. Bekijk hier tips voor Rotterdam met kinderen.