Wie mij al een beetje volgt, heeft ze al vaker voorbij zien komen: posters! Op verschillende plekken in ons huis zie je een poster staan of hangen. Posters kunnen je interieur net die final touch geven! Er zijn verschillende webshops waar je een grote keuze aan wall art hebt. In dit blog neem ik je mee langs de posters die in ons interieur staan van merken of shops die je misschien nog niet kent!

Posters van Silke Bonde

De verzameling begon met de prachtige poster met geometrische vos van Silke Bonde, gekocht via Buiten de Lijntjes. De zachte kleurenΒ vormen een mooi contrast met de scherpe vormen. De kleuren passen perfect in ons lichte, Scandinavisch interieur. In haar collectie vind je veel geometrische en juist natuurlijke vormen. Perfect te combineren!

poster silke bonde

Bekijk hier tips voor sfeervolle wanddecoratie in je slaapkamer. Ook daar kun je prima gebruik maken van posters!

De geboorteposter van The Birth Poster

De volgende aanschaf is mij betreft de poster der posters als je kinderen hebt: The Birth Poster. Zo bijzonder om je kleintje elke dag op schaal te kunnen zien en te beseffen hoe klein het ooit allemaal begonnen is. Omdat we allebei onze eerste verjaardag na Scott’s geboorte geen cadeautje voor elkaar wisten, schaften we deze prachtige poster aan. Je kunt het ontwerp van de geboorteposter helemaal naar je eigen zin maken. Er zijn verschillende tekeningen van de baby verkrijgbaar (ook varianten voor meerlingen, superleuk!). Ook kun je verschillende kleuren voor de achtergrond kiezen.

the birth poster
the birth poster
the birth poster

Ik koos voor de door een enkele lijn afgebeelde baby, de eenvoud van de tekening raakte mij enorm. Het is echt een eye-catcher in huis en ook vaak een gespreksonderwerp als mensen bij ons thuis komen. Niet alleen over de mooie poster zelf. Vooral ook over het geboortegewicht van Scott dat er op staat vermeld: 4655 gram ;-)). Toen fotograaf Bart Honingh voor Ouders van Nu een binnenkijker over Scott’s kamer kwam maken, vond hij dat de poster ook echt op de foto moest. Ook al staat deze poster niet in zijn slaapkamertje, maar in de woonkamer. Zo gezegd, zo gedaan. De poster kreeg uiteindelijk ook een plekje in het artikel. Toen Scott 1 werd, en vervolgens ook toen hij1,5 werd, maakten we foto’s van hem met/naast deze poster. Zo leuk om dat verschil dan nog eens echt goed te zien!

Verzameling posters aan de wand

Na The Birth Poster won ik via Instagram nog twee posters: eentje van Wild Boys And Girls (LOVE) en van Pax and Hart (Roll with it). Door The Birth Poster in de zwarte lijst, was ik ook helemaal van de zwarte lijsten.  Om meer eenheid te creΓ«ren in huis kocht ik voor deze drie posters ook de Ribba Ikea fotolijst.

posters wand
Een poster vol herinneringen!

De laatste aanwinst van onze posterfamilie is een poster van het Scandinavische Framkalla. Een tijdje terug kreeg ik de vraag van hen of ik een poster van hun wilde. Ja nou graag! Wie wil dat niet: want via hun webshop kun je een gepersonaliseerde poster (of jaarkalenderposter) samenstellen aan de hand van je instagram foto’s. Ik heb dus gekozen voor ‘gewone’ poster. Je kunt dan 54 foto’s selecteren van je feed. Je mooiste herinneringen bij elkaar! De poster was ook nog eens verbazingwekkend snel in huis! In eerste instantie had ik voor deze poster ook de alom bekende Ribba Ikea-lijst gekocht. Die was toch iets te grof bij al die vierkantjes. De fijnere lijst van Desenio was dan ook een uitkomst! En Scott? Die vind het fantastisch om zichzelf terug te zien. Hij weigert nog steeds pertinent zijn naam uit te spreken (en die van anderen ook trouwens ;-)). Hij roept heel hard “MIJ!” als hij zichzelf op de foto ziet.

poster framkalla
poster framkalla

Nog niet uitgekeken op posters? Neem dan hier eens een kijkje voor inspiratie om voor het ophangen van foto’s en posters!