Vandaag had ik onverwacht een extra dag vrij. Die brachten we knus in huis door. We hingen nog wat hangers van Scott in de boom en maakten foto’s met ons tijdelijke logeetje: de Qeeboo Rabbit Chair.

Hello Qeeboo Rabbit Chair!

Een week of twee geleden kreeg ik een mail van LotjeDotje: ze was op zoek naar het volgende logeeradres voor de Rabbit Chair van Qeeboo. Of wij het leuk vonden om hem eventjes onderdak te bieden? Nou ja, natuurlijk! De stoel is namelijk op introductietour door Nederland, een initiatief van Talk About PR.Β We hebben ‘em nu al zeker een week in huis en elke dag zit, klimt of speelt Scott erop. Ook een vriendje dat laatst op viste was, was er meteen helemaal fan van! Het maakt niet uit wat voor capriolen ze er op maken: de Rabbit Chair blijft onverstoorbaar staan en valt niet om!

Op onze kerstborrel afgelopen vrijdag met vrienden, gebruikten we de Rabbit Chair als extra stoel. Ook voor volwassenen zit hij comfortabel en houdt met gemak ook een volwassene. Het volgende adresje voor de stoel hebben we al uitgekozen, maar die houden we lekker nog even geheim. Ben je benieuwd naar de avonturen van de Qeeboo Rabbit Chair? Bekijk dan #rabbitshare op Instagram!
Qeeboo Rabbit Chair
Qeeboo Rabbit Chair

Kitsch in de boom

Gisteren hadden we op het kinderdagverblijf een kerstborrel. De kindjes hadden kersthangers gemaakt. Ook wij kregen er eentje in de vorm van een kerstboom met hysterische blauwe glitters op. Maar hey, alles wat je kind maakt, is natuurlijk een kunstwerk dat een waardige plek moet krijgen. Met een klein beetje pijn in mijn hart hingen we ‘em op tussen ‘mijn’ zelfgemaakteΒ kristallen. Nu het hek van de dam was, hingen we ook maar de kerstfiguurtjes met hartjes van chocolade er tussen (van Hema). En een doorzichtige kerstbal, gevuld met rode kerstsokjes voor Scott (van H&M), die hij kerstochtend mag uitpakken en aantrekken.

Die kleine floeperd had natuurlijk vrijwel meteen door dat die hartjes van chocolade waren.Β Dus van knus een voor een een hanger samen in de boom hangen, kwam weinig terecht. Er waren in een mum van tijd twee achter zijn kiezen, wel gezellig zittend op de Rabbit Chair overigens (die gelukkig met een doekje ook zo weer schoon is ;-)). Meneer wilde vervolgens de andere twee ook gaan opeten. Ik verschilde van mening daarover, dus meneer zette het op een brullen. Tot zover het gezellige kerstboommoment…
Qeeboo Rabbit Chair
Qeeboo Rabbit Chair
Qeeboo Rabbit Chair

Shoot!

We hebben de Qeeboo Rabbit Chair weer achter de bank verplaatst naar Scott’s speelhoek. Onder toeziend oog van het konijn speelde Scott heerlijk met zijn duplo. Voordat het alweer tijd was voor een broodje en bed, deden we nog even een kleine fotoshoot met zijn tweetjes op de stoel. Want hey, hier passen we wel met zijn tweetjes op. Scott vraagt altijd of ik achterop bij hem kom zitten op de loopauto, maar dat is niet echt een optie met die bilpartij van mij ;-))

Zo leuk. Ondertussen is Scott al wat jaartjes ouder. En gaat hij naar de basisschool. Ook op basisschool Klein Amsterdam staan een paar Qeeboo Rabbit Chairs!

Qeeboo Rabbit Chair
Qeeboo Rabbit Chair
Qeeboo Rabbit Chair