Waarschijnlijk heb je, net als ik, je stofzuiger ergens in een washok of gangkast verstopt. Huishoudelijke klussen zijn niet altijd de meest sexy klussen in huis. Samsung wil met haar Bespoke lijn daar verandering in brengen. Huishoudelijke apparatuur die je anders zou verstoppen, mogen in zicht! Met slim design en de fijnste trendkleuren is de apparatuur van Samsung Bespoke een feestje voor het oog. Kijk maar mee!

De nieuwe steelstofzuiger van Samsung: de Jet

In een prachtige woning op het Amsterdamse IJburg was ik bij de presentatie van de steelstofzuiger uit de Samsung Bespoke lijn. De Samsung Jet is zo slim én mooi vormgegeven dat hij een plekje in je woonkamer of eethoek verdiend. Als je het niet zou weten, zou je denken dat er een geluidsbox staat. De Jet is verkrijgbaar in drie kleuren: wit met goudkleurige details, groen met rosegoudkleur en wit met zilver. De groene variant is mijn favoriet. Voorlopig is groen trouwens ook nog steeds een belangrijke trendkleur.

Maar de Jet is meer dan haar mooie uiterlijk. Het oplaadstation is tegelijkertijd ook de plek waar je de stofzuiger leegt. Geen geschud meer boven je vuilnisbak en rondvliegend stof wat je net had opgezogen. Als je de Jet in het station hebt gezet, druk je op de knop waarmee hij automatisch leegt. Zowel in de stofzuiger als in het laadstation zitten HEPA filters. Stofzuigen met de Samsung Bespoke Jet betekent eigenlijk dat je de lucht in huis zuivert: al het stof wordt opgenomen en alleen schone lucht uitgeblazen. Ideaal voor mensen met allergieën dus! Legen gaat via een zak die enkele maanden meegaat (afhankelijk van je huishouden en stofzuiggedrag ;-).

Heel fijn aan deze steelstofzuiger is dat met een simpele druk op een knop het apparaat gaat zuigen. Geen kramp in je vinger meer door het ingedrukt houden van een knop! Bij elke set krijg je een extra batterij die op het laadstation past. Je kunt dus met een gerust hart je hele huis door!

Meer van Samsung Bespoke: musthave wasmachine, droger, koelkast én oven

Kijk uit. Hier ga je nog meer lezen over Samsung Bespoke. Ik sluit niet uit dat je net zoals mij verliefd wordt op deze apparaten. Met stip op nummer één staat op mijn wishlist een grote koelkast en vriezer van deze serie. De kasten hebben een strak, minimalistisch design en zachte én sprekende kleuren. Deze kasten geven je keuken/eetkamer een enorme upgrade. Wij zijn bezig met plannen voor aanpassingen van onze keuken. Ik liet de Bespoke koelkast en vrieskast zien aan manlief. Ook hij was meteen enthousiast. Hij zijn zin met grotere koelkast en vriezer, ik mijn zin in design en fijne kleuren. Ik zeg: win-win!

samsung bespoke koelkast roze lila

De wasmachine en wasdroger van Samsung Bespoke zijn een op elkaar in gespeeld stel. Jij kiest het wasprogramma en je wasmachine geeft dat door aan je droger. De droger weet dan vervolgens welk programma gedraaid moet worden. Met de speed standen kun je die favoriete outfit nog even snel wassen én drogen voor je avondje uit. Dat duurt dan bij elkaar maximaal 2 uur. Maar er zijn meer slimme kenmerken die het huishouden makkelijker maken. De wasdroger kan hygienisch stomen. Dat kan wel zo handig zijn met rondslingerende knuffels van de kinderen bijvoorbeeld. In de trommel van de wasmachine zit een laser die de schoonheid (of viesheid) van het water meet. Hoe troebeler het water, hoe viezer de kleding die daar in zit. Wanneer je automatisch doseren aan hebt staan, wordt er precies voldoende sop toegevoegd om de was schoon te krijgen. Met de EcoBubble functie wordt de zeep voordat het de trommel in komt al gemengd met water. Zo wordt het sop vooraf al geactiveerd en trekt het niet direct in kledingvezels. Dit voorkomt het achterblijven van strepen door wasmiddel op je kleding. Beide machines hebben een hoge score voor de energielabels, ook belangrijk!

samsung bespoke wasmachine droger

Een nieuwtje dat we vers van de pers hoorden tijdens de presentatie van de Samsung Bespoke Jet: in deze serie komen er binnenkort ook ovens op de markt. Geheel in stijl van de Bespoke lijn is het design van deze oven minimaal en slim. Je vindt er geen hendels of knoppen op. Deze ovens zijn voorzien van een touchknop. Er komen ook bijpassende kookplaten bij. Ik ben heel benieuwd, en vooral ook naar de kleuren waarin deze apparatuur verkrijgbaar zal zijn. I’ll keep you posted!