Groen. Je kunt er al een tijdje niet meer om heen. Deze trendkleur bereikte ook ons huis. Zoals onze groene Novilon vloer en de Quiet Clearing groene wand op Skye’s kamertje. Stiekem ben ik in mijn hoofd bezig met een andere invulling van Scott’s junglekamer. Iets doen met de trendkleur groen blijft daarbij in mijn hoofd spoken en ik deed een rondje inspiratie.

Trendkleur groen doet het goed op muren in huis

Op Skye’s kamer gebruikten we een diepgroene kleur. Maar ook een lichtere tint kan een ruimte veel sfeer geven. Dat ontdekte ik toen ik laatst voor een event bij The White Door Studio was. De grote zaal van deze yoga studio heeft een groene basis: zowel de muren als het plafond zijn groen geverfd. Door zowel de wanden als het plafond te verven werd de rust die kleur uitstraalde nog eens extra versterkt.

trendkleur groen yoga studio

Lees hier alles over de woontrends 2021!

the white door studio
trendkleur groen

Voor de oplettende kijker: op de foto’s zie je de nieuwe kleur van Joolz staan. De kleur heet Marvellous green. En is net zo’n diepgroene kleur als wij op Skye’s muur hebben. Zelf hebben wij de groene Greentom. Wij kozen bewust voor een groene kleur wagen, stoer voor zowel een jongen als meisje, en zijn nog steeds heel blij met die kleurkeuze! Lees hier alles over de trendkleuren van 2021!

Groen speelgoed en accessoires voor op de kinderkamer

Met kinderen ontkom je er bijna niet aan: felgekleurd speelgoed in huis. Gelukkig vind je steeds meer interieurproof speelgoed! Bij dat speelgoed zie je ook steeds meer groen terugkomen. Zo kwam ik laatst groene ballen voor in de ballenbak tegen (van Misioo), een stoere loopwagen van Done by Deer, een vergrijsde kleurgroen speelmat van ByAlex Playmats, een stoere schommel van Lilligunga en een very instagrammable loopfietsje van Banwood Bikes.

trendkleur groen speelgoed
Speelgoed in trendkleur groen!

Vazen in trendkleur groen

Ik heb een zwak voor vazen. De ronde groene vaas van Casashops heb ik al in mijn collectie. De HAY vaas met geometrisch patroon staat hoog op mijn wensenlijstje. Net als degbasic vaas van HK Living, die een zachtgroene kleur heeft.

trendkleur groen vazen
Van links naar rechts: HK Living, HAY en Casashops