Een tijdje terug gaf ik een inkijkje in de make-over die ons huis ondergaat en liet ik het scandiboho moodboard zien voor die verandering. Het eindresultaat laat ik vandaag zien! Kom je gezellig binnenkijken?

Dezelfde basis maar met een scandiboho gevoel

Ons interieur kun je het beste omschrijven als een Scandinavisch interieur: een rustige witte basis, geen klassieke vloer, pastel tinten en her en der een zwart accent. De pastelkleuren maakten plaats voor wat donkere en warmere varianten. Maar ook nog een aantal andere bohemien items voegde ik toe.

Olli & Ella vloerkleed

De verandering in ons interieur is begonnen bij de nieuwe vloer die vorig jaar zomer is gelegd. De groene Bella vloer van Novilon maakte dat langzamerhand one interieur een andere, warme aankleding vroeg. De inspiratie voor die verandering begon met het OYOY wandkleed en het vloerkleed van Olli & Ella. Op beide items werd ik op slag verliefd en ik wist meteen dat deze interieuraccessoires de perfecte basis zou zijn om die warme sfeer in huis te creëren. De kleuren in het wandkleed en de vloerkleed lopen best uiteen. Veel items in huis pasten daar nog prima bij. 

Nieuwe interieuraccessoires in Scandinavische boho stijl

Ook kwamen er nieuwe interieuraccessoires bij die in het plaatje passen. Een keramieken zeegroene vaas van OYOY Living, de BYGGE huisjes van Jurianne Matter (de nieuwe kleuren van deze papieren huisjes zijn een perfectie aanvulling op de pastelkleurige HEIM huisjes die ze al in de collectie had. Ik heb ze beide gebruik: op de kast en op de salontafel), een geurkaars van MADE., een gestreept kussen van OYOY Living, een fluweel look kussen van Riverdale, een lang zeegroen sierkussen en een grote rieten mand van Casa. 

Het witte tafeltje naast de roze stoel sneuvelde en het groene tafeltje van Ikea dat aan de andere kant van die stoel stond nam dat plekje in. De rotan mand van Casa kreeg een plekje naast dat groene tafeltje. Uiteindelijk besloot ik de kleine salontafels ook te houden. Het omtrekken door Skye valt mee maar het blijft wel oppassen. Ik kan nu nog niet kiezen welke tafel ik wil. Ik heb twee modellen van Muuto op het oog (tips voor leuke salontafels zijn welkom!) maar kan nog niet goed visualiseren hoe die hier nu bij zouden passen. Eerst nog even wat nachtjes over slapen dus. En op het moment staan we aan de start van de verbouwing van de badkamer (eindelijk!) en daar gaat ook alweer genoeg geld in zitten. Uiteindelijk vond ik de drie tafeltjes heel leuk staan in het vloerkleed en bij het geheel.

Wat vind jij? Is deze ‘mini’ makeover in ons interieur? Houd je van deze scandiboho sfeer? Ik ben benieuwd! 

Lees hier meer over de interieurtrends 2021!

woonkamer woonboot amsterdam modern scandinavisch wonen oyoy living scandinavisch wonen vloerkleed olli ella bank wehkamp scandinavisch interieur woonkamer woonkamer woonboot modern scandinavisch wonen Heim huisjes scandivisch wonen woonkamer najaar herfst najaarskleuren herfstkleuren scandinavisch interieur olli ella vloerkleed interieur woonkamer salontafels scandinavisch interieur boho roze fauteuil modern wonen scandinavisch interieur kussens alpaca
modern wonen wanddecoratie
Wil je meer inspiratie voor modern en Scandinavisch wonen? Neem dan een kijkje op de Wonen pagina!