Eerst was ik kritisch over de trendkleur voor 2019 van Flexa. Daarna stelde ik die mening in mijn blog met het moodboard over de veranderingen in ons interieur bij. Spiced Honey zag ik toch best wel passend te maken in ons veranderende interieur. Maar real life had ik die kleur nog niet gezien. In alle rust, voordat de deuren van de woonbeurs om tien uur ’s ochtends open gingen, heb ik de Flexa stand bezocht. Ik vind de kleur in het echt ook nog steeds mooi. Maar ik twijfel nu wel weer of die tint wel geschikt is bij onze vloer bijvoorbeeld. Gelukkig bracht lieve Yvonne van Little Dreamers een kleurtester voor me mee.Β 

Binnenkijken bij de ‘Spiced Honey’ Flexa stand op de woonbeurs

Anyway. Misschien ben je ook op de woonbeurs geweest en heb je hutjemutje langs de Flexa stand gelopen. Of misschien ga je helemaal niet naar de woonbeurs. No worries: hier vind je de ‘binnenkijker’ van de Flexa stand! Verschillende woonbloggers hebben verschillende kamers ingericht. Ze combineerden de trendkleur Spiced Honey allemaal met andere kleuren. Heel verrassend! Kijk je mee en laat je weten welk ingericht kamertje jouw absolute favoriet is? Ik ben benieuwd!!

Lees hier meer over de interieurtrends 2021!

Spiced Honey a la @veel_woongeluk

Marina verwacht een kleintje. Ik snap helemaal dat ze daarom voor het inrichten van een babykamertje is gegaan. De kleur Spiced Honey kun je daar prima voor gebruiken. Ik vond vooral het motief gemaakt met bladeren op de wand een tof effect geven.

spiced honey babykamer flexa trendkleur 2019 flexa trendkleur spiced honey babykamer

Spiced honey a la @bintihome

Souraya heeft er weer een plaatje van gemaakt: ze richte een kleine keuken met eethoek en een daybed erboven in. Aan de andere kant een knusse zithoek. Ik vond dit een hele fijne combinatie van zachte tinten met Spiced Honey.

spiced honey flexa bintihome trap bintihome flexa 2019 woonbeurs flexa bintihome

Spiced Honey a la @wimketolsma

In alles wat Wimke creΓ«ert zou ik kunnen wonen. Ik houd van haar frisse, nonchalante en ongedwongen touch.

spiced honey flexa wimke tolsma woonbeurs 2019 spiced honey woonbeurs 2019 flexa

Spiced Honey a la @enter_my_attic

Marij schuwt geen kleur. Ik blijf me altijd verrassen over haar kleurcombinaties. Ik zou ze zelf nooit bij elkaar hebben bedacht maar wat vullen de felle kleuren het Spiced Honey goed aan!

spiced honey enter my attic flexa

Spiced Honey a la @theobert_pot

Leuk! Een mannelijke woonblogger bij de Flexa stijlkamers. Theobert richtte overigens ook de H&M HOME woonbeurs stand in. Het kleurgebruik en het gebruik van klassiekers zoals de Eames Bird verraden dat dit de stijlkamer van Theobert Pot is!

flexa nl urban jungle stijl 2019 woonbeurs

Welke stijlkamer is jouw favoriet? Ben jij al met deze nieuwe trendkleur verf aan de slag gegaan in huis? Ik ben heel benieuwd dus laat het me vooral weten!

Meer wooninspiratie opdoen? Kijk dan eens bij de volgende blogs: woonbeurs 2019 en Ariadne at Home stijlhuis.