It’s the most wondefull time of the year. In de zomervakantie denk ik al aan het versieren van de kerstboom, het organiseren van een gezellige dag met de familie en het bedenken van leuke kerstcadeautjes voor familie en vrienden. Sieraden zijn het perfecte cadeau met kerst: een feestelijke én een persoonlijke touch. Om het shoppen voor de feestdagen wat makkelijker te maken, deel ik hier de ultieme kerst gift guide met sieraden. Het zijn stuk voor stuk stainless steel sieraden, wel zo fijn. En: je vindt tussen de tips ook sieraden die te personaliseren zijn, extra speciaal om te geven én te krijgen! Een gepersonaliseerde ketting laat je kerstoutfit alleen maar meer stralen!

10x feestelijke stainless steel sieraden voor de feestdagen

stainless steel sieraden kerst gift guide

Hierboven zie je tien van mijn favoriete sieraden uit de collectie van Kaya Sieraden afgebeeld, voor hem en haar. Veel sieraden van Kaya zijn van stainless steel: krasvast, verkleurt en roest niet, maar blijft altijd fonkelend! Daarnaast vind je er sieraden van zilver en (rosé) verguld. Van links naar rechts zie je de volgende armbaden, oorbellen en kettingen afgebeeld:

  1. Armband Jasseron met geboortesteen: verkrijgbaar in verschillende maten (van baby tot volwassene). Dit is de ultieme armband om te personaliseren: je kunt kiezen voor één of meerdere geboortestenen en op de bedels kun je de namen of initialen laten graveren. Persoonlijker kun je het haast niet krijgen! Verkrijgbaar in 925 Sterling Zilver en verguld, vanaf 59,90 EUR.
  2. Klaver armband ‘Lucky’. Verkrijgbaar in 925 Sterling Zilver en verguld, 17,90 EUR.
  3. Kerst Statement oorbellen ‘Shiny Stars’. Verkrijgbaar in Zilver en Goud, 29,90 EUR.
  4. Gepersonaliseerde Schakelarmband met Naam ‘Closed Forever’. Een prachtige, klassieke armband met initialen of laat de volledige namen graveren. Verkrijgbaar in 925 Sterling Zilver en verguld, vanaf 51,90 EUR.
  5. Ketting ‘Vintage Disc’ met Initialen. Verkrijgbaar in 925 Sterling Zilver , verguld of Rosé, vanaf 42,90 EUR.
  6. Ketting met Maantjes. Verkrijgbaar in Zilver en Goud, 24,90 EUR.
  7. Ketting kleine Sterren ‘Sparkling’. Verkrijgbaar in Zilver en Goud, 19,90 EUR.
  8. Roestvrijstalen Manchetknopen ‘Rechthoek’ met Gravure. Verkrijgbaar in Zilver en Goud, 35,90 EUR.
  9. Heren RVS Schakelarmband (zonder gravure). Vanaf 27,90 EUR.
  10. Leren Armband met Naambedels naar Keuze. Vanaf 40,90 EUR.

Bonustip: ben je net zoals mij gek op kleur? Dan is deze Groene Ketting ‘Urban Chic’ echt wat voor jou. Deze ketting maak je helemaal eigen met de bedels die jij leuk vindt. Je kunt ook initialen aan de ketting toevoegen. Ik koos voor de initialen van onze beide kids in combinatie met tweetal andere bedels. Een net even wat speelsere ketting maar ook perfect te combineren met jouw kerstoutfit!

kerstcadeautips stainless steel RVS sieraden