Soms wil je iemand een hart onder de riem steken. Of verrassen, voor een verjaardag, jubileum of zomaar. Post is erg leuk om te krijgen. Lekkere post is nog veel leuker! In dit blog deel ik de lekkerste koeken uit Amsterdam die ook per brievenbuspakketje bezorgd kunnen worden. Stuk voor stuk om je vingers bij af te likken. You’re welcome!

Een “appelkaart” met de beroemde appeltaart van Waargenoegen

Waargenoegen mag haar appeltaart de beste van Nederland wonen. Van die appelbommetjes is er ook een kleinere, platte variant. Die door de brievenbus past! Een superleuk idee om iemand zo’n β€˜appelkaartβ€˜ te versturen. Je kunt het ook rechtstreeks vanuit Waargenoegen laten versturen.

appeltaart koek per post
Zie je ze staan in het schap? De appelkaarten zie je net achter de stokbroden, naast de appelbommen!

Hard van buiten, zacht van binnen: de koeken van Het Koekemannetje

Ook de koeken van Het Koekemannetje kun je bestellen. Hier scoor je zeker weten hoge punten mee. Je kunt kiezen voor koeken in combinatie met hun mooie roze broodtrommel. Of alleen de koeken (als navulling). Is er iemand jarig? Dan kun je een grote verjaardagskoek bestellen! Bekijk hier het assortiment koeken per post van Het Koekemannetje.

Het Koekemannetje Amsterdam met kids

Met liefde handgemaakte koeken van Gooeykoekie, met verrassende toppings!

Ken je die wat zachtere Amerikaanse chocolade koeken? Ik houd daar zo van. Jij ook? Dan ben je bij Gooeykoekie aan het juiste adres! Haar koeken zijn heerlijk smeuiig. En hebben de meest verrassende toppings. De kids vonden de marshmallow topping erg lekker. Hans’ favoriet is de Sweet & Salty met caramel en pretzel. Ik kan niet kiezen tussen Poppy met popcorn en de Red velvet. Je kunt de koeken per 4 of 5 per brievenbus bestellen. De koeken zijn er ook trouwens in vegan varianten!

cadeau per post handgemaakte koek