Een prullenbak is vaak prominent aanwezig in je interieur. Meestal in de buurt van de keuken. Dan wil je wel iets wat er ook een beetje mooi uitziet. Brabantia heeft een lange geschiedenis in afvalbakken. De laatste jaren hebben ze in hun ontwerpen ook steeds meer de interieurtrends meegenomen. Prullenbakken op pootjes vind je bijvoorbeeld in hun collectie. Maar ook fijne kleuren afvalbakken zodat je ze een onderdeel van je interieur kunt laten worden. Bij ons in huis bleek de Brabantia Bo Touch Bin een goede match te zijn!

Slim design: de Brabantia Bo Touch Bin

De Brabantia Bo Touch Bin is groot. Zeker als je voor de hoge variant kiest, net als ons. Toch oogt de prullenbak niet lomp. Zeker als je ook nog eens voor de prullenpak op poten kiest. Mede door de ronde hoeken, en de matte afwerking. Je verplaatst de afvalbak eenvoudig: er zitten aan beide zijde handgrepen verwerkt zodat je de bak goed kunt optillen. Het deksel maak je open door zacht op het deksel te duwen. Dat gaat soepel. Net als het weer dichtduwen. (En mocht je ooit pech hebben dat het deksel niet meer werkt? Wist je dat je lifetime garantie op het deksel hebt? Je hoeft dan dus geen nieuwe prullenbak aan te schaffen. Wel zo duurzaam en fijn voor de portemonnee!).

Het fijnste aan dit model vind ik de twee losse binnenbakken. De binnenbakken van de Brabantia Bo Touch Bin zijn door ‘inkeping’ gemakkelijk uit de afvalbak op te tillen. In tegenstelling tot de kleinere Brabantia Bo Bin (waarbij wij destijds ook kozen voor een grote binnenbak) kun je vanwege de hoogte meer kwijt. En ook heel fijn: voor deze afmeting binnenbakken heb je niet alleen de duurdere vuilniszakken van Brabantia zelf die er het beste in passen. Voor deze vuilnisbakken kun je ook van normale merken vuilniszakken kopen, in de supermarkt of bijvoorbeeld bij Action.

Skye vindt onze grote prullenbak ook erg leuk. Met een kruk ernaast gebruikt ze hem als schooltafel en kleurt ze met haar kleurboeken erop of speelt ze de strenge juf voor ons. Erg veelzijdig dus die Brabantia Bo Touch Bin!

Bekijk hier de Brabantia Bo in het heerlijke, kleurrijke interieur van Finntage!

Ook handig: het Brabantia Linn Wasrek. Erg interieurproof!

brabantia bo touch bin review