Op instagram leer je de leukste, liefste en meest creatieve mensen kennen. Zo leerde ik via instagram ook Tineke kennen, van Spaghetti Fotografie! En dat leidde tot een gezellige fotoshoot met de leukste foto’s als resultaat!

Binnenkijken met Scott in de hoofdrol

Het account van Tineke ben ik gaan volgens omdat de levenslust en vrolijkheid van haar foto’s afspatten! Ik houd van de heldere, kleurrijke foto’s die Tineke maakt. Maar ook van het kijkje in haar leven dat ze ons geeft. Een hoofdrol heeft ook de allerleukste Golden Retriever ter wereld: Skippy.

Nadat we elkaar een tijdje volgden kreeg ik een persoonlijk berichtje van Tineke via instagram. Of ik zin had om eens een met Scott voor haar lens te staan? Nou, natuurlijk had ik dat! We wilden graag meewerken aan een mooie shoot voor haar portfolio. We begonnen met het schieten van plaatjes van Scott en mij bij ons thuis. Op de bekende gele loveseat in ons lichte, Scandinavische interieur. Scott die als een dikke boef over de tafel kruipt. Scott op zijn loopfiets. In mijn armen. Scott op de trap.

Daarna werd het tijd om naar een van mijn meest favoriete plekken in Amsterdam te gaan: de NDSM. Op deze voormalige scheepswerf waar mijn opa en vader vroeger nog hebben gewerkt, hebben Hans en ik ook onze trouwreportage gemaakt. Omdat het zo’n toffe en fotogenieke omgeving is, kozen we deze keer opnieuw om daar ook nog wat foto’s te maken. En het is nog min of meer bij ons om de hoek; ideaal!

Een lifestyle fotoshoot: een mooi aandenken

Deze fijne, gezellige middag met Tineke leverder prachtig beeldmateriaal op. Ik heb me geen moment ongemakkelijk bij haar voor de lens gevoeld. De foto’s zijn een fijne herinnering aan hoe Scott toen hij net 1 jaar oud was. Een vrolijke maar ook eigenwijze bolle boos! Met van die heerlijk dikke kloddervoetjes. Ik kijk de serie foto’s nog regelmatig graag terug! Geniet hier verder mee met de foto’s:

fotoshoot moeder zoon spaghettiii

fotoshoot moeder zoon spaghettiii

fotoshoot moeder zoon spaghettiii

fotoshoot moeder zoon spaghettiii

Meerdere binnenkijkers op onze woonboot

Ondertussen heeft ons interieur al verschillende metamorfoses doorgemaakt. Hier vind je latere binnenkijkers bij ons thuis:

Binnenkijker voor Flair

Binnenkijker voor VTwonen

Binnenkijker door Interior Junkie