Skye’s slaapkamer kreeg een kleine make-over vlak voor de feestdagen. Haar donkergroene wand achter haar kledingkast werd omgetoverd naar een glinsterend gouden muur. Sprookjesachtig mooi! Heel anders maar het past ook goed bij het bosdieren thema van haar meisjeskamer. Kom je binnenkijken?

Gouden muur met Rustoleum Glitterverf Ultra Shimmer Shine

De wand op Skye’s kamer moest goud worden. Maar dan ook echt goed goud. In mijn zoektocht kwam ik deze gouden glitterverf tegen: Rustoleum Ultra Shimmer Shine. Als je de pot verf opent doet, schittert de verf je al tegemoet. De verf zit bomvol gouden glitters. Ook voor deze verf geldt dus: goed roeren voordat je begint.

Het beste resultaat krijg je door rustig te rollen met een roller. Ik gebruikte een muurverfroller en een foamroller door elkaar. Op de gouden muur zitten twee lagen van deze glitterverf. De donkergroene muur was eigenlijk bij de eerste laag al volledig gedekt. De tweede laag heb ik vooral aangebracht als finishing touch: ongelijkheden wegwerken van de eerste laag en het ultieme glittereffect bereiken!

Qua styling heeft zo een gouden muur niet heel veel nodig. De wandhaakjes van Kukeluusje kregen weer hun plekje terug. En er boven hingen we een maanlamp met led lichtjes.

De glitterverf van Rustoleum is trouwens een veelzijdige verf. Je kunt hem niet alleen gebruiken voor het creΓ«ren van een gouden wand. Je kunt ook je meubels er een glinsterend effect meegeven! Op Skye’s kamertje gaf ik ook haar bureaustoeltje een echte diva look! Geef je meubel na de glitterverf laag wel een laagje meubel vernis, zodat de glitters goed op hun plek blijven.

Andere (kinderkamer) DIY’s