Afgelopen kerstvakantie ging Sanne, bekend van haar instagramaccount en blog Enstijl, voor het eerst naar Ibiza met haar gezin. We zijn nu twee maanden verder en in die periode is ze zelfs nog twee keer geweest. Met vrienden en ook weer met het gezin. Zo gaat dat met Ibiza: you either hate or love it! Zeven jaar geleden was ik net zwanger van Scott toen we voor het eerst op het Spaanse eiland waren. Net als Sanne waren wij ook meteen verliefd en komen we er jaarlijks. Als je allebei van Ibiza houdt: dat schept een band, haha! En omdat iedereen weer met eigen ogen naar het eiland kijkt, heb ik Sanne gevraagd om haar favoriete Ibiza hotspots met ons te delen.

Sanne’s favoriete strandjes op Ibiza

Cala Vadella is een heel fijn strand, zeker met kinderen. Het is strand is er breed en de zee is rustig in deze kindvriendelijke baai op Ibiza. Bij dit strandje heb je verschillende winkeltjes en restaurantjes. Naar deze baai heb je geen klim omhoog/omlaag. Het is dus ook goed te bereiken wanneer je nog kleine kids in buggy of kinderwagen hebt. Het mooiste strandje is Cala Gracioneta. Calo Carbo is ook erg leuk met kinderen. Ze kunnen daar heerlijk klimmen. In het noorden van het eiland vond Sanne en haar gezin Cala San Vincent een erg fijn strand. Voor een perfecte zonsondergang moet je volgens Sanne bij Platges des Comptes zijn!

Neem een kijkje op Sanne’s Lifestyleblog Enstijl, voor een portie interieur- en Ibiza inspiratie!

7x Ibiza hotspots om te eten

Sanne heeft een fijn rijtje met restaurant tips voor je verblijf op Ibiza:

Tip van Sanne: eigenlijk zijn ale restaurantjes op Ibiza wel kidsproof. Vrijwel overal kunnen ze op verzoek een simpel kindergerecht maken zoals een hamburger. Gewoon even vragen dus!

Eropuit op Ibiza

Naast zwemmen en lekker eten zijn er genoeg andere dingen te doen op Ibiza. Via hiking routes/wandelen kun je nog meer van het eiland ontdekken. Maak ritjes over het eiland met een huur auto (zeker als je een toffe oude land rover defender huurt, Sanne’s favoriet).

Santa Gertrudis en D’Alt Vila Ibiza zijn Sanne’s favoriete stadjes. Zeker in Santa Gertrudis kun je heerlijk (woon)winkelen. Naast eten kun je bij Atelier Numero 74 terecht voor (kids)workshops en shoppen in hun conceptstore. Neem ook een kijkje bij het nieuwe La Maison Numero 74. De absolute topper vindt Sanne Code Ibiza, één van de mooiste winkels waar ze is geweest. Je vindt deze winkel op de weg van Sante Gertrudis naar Ibiza stad.