Ontkennen doen we het zeker niet: één van de redenen waarom we het zo fijn vinden op Ibiza, zijn al die leuke restaurantjes en tentjes. Sinds februari is er een nieuwe hotspot op het eiland: Keto Kitchen. In één van de leukste dorpjes: Santa Gertudis. (Helaas is dit fijne restaurant alweer gesloten, ik ben bang vanwege de corona crisis…)

Keto Kitchen

Aan het einde van het hoofdstraatje, zie je een modern en smaakvol ingericht terras. Dan ben je er: Keto Kitchen. De menukaart is er geïnspireerd op het ‘ketogenisch dieet’. Alle gerechten zijn suikervrij en low carb (en vegatarisch/vegan uiteraard). Betekent dat dan dat je een saai bord voor je hebt?  Zeker niet! De gerechten zijn kleurrijker dan je zou verwachten. De opmaak is tot in de puntjes verzorgd. Een feestje op je bord afgestyled met bloemetjes enzo!

Wil je thuis aan de slag met een keto lifestyle? Probeer dan eens deze snelle keto kipsalade!

Uiteten Ibiza Keto Kitchen

Kidsproof eten bij Keto Kitchen

Suikervrij niets voor kids? Zeker weten niet! Er is een leuk kidsmenu met onder andere unicorn pancakes. Het roomsausje erbij is goddelijk. We vonden het dus niet heel erg dat de kids het niet helemaal opkregen ;-)) En hebben de kids hun buikjes vol? Stuur ze dan met een gerust hart helemaal naar achteren in het restaurant. Daar is een simpele speelhoek met een kleine ballenbak zoals wij thuis hebben en wat ander speelgoed.

Kidsproof Keto Kitchen uiteten met kinderen Ibiza
Unicorn pancakes bij Keto Kitche
Uiteten kidsproof restaurant Ibiza

Ontbijt, lunch en diner

Op elk moment van de dag kun je terecht bij Keto Kitchen. In de avond was het bij ons erg rustig. We denken dat dit restaurant vooral overdag druk bezocht wordt. We hebben er dus in alle gegeten! Volgend jaar komen we hier zeker nog eens terug. Ik denk dan eerlijk gezegd wel overdag. Hoewel ik lekker heb gegeten (ik koos de courgette lasagna) vond ik het zelf wel een beetje tegen eten. Ik miste de ‘bite’ erin zeg maar. En misschien komt het ook wel omdat ik van die mooie milkshakes enzo op het instagram account van Keto Kitchen voorbij heb zien komen ;-))

Meer over uiteten op Ibiza

Het interieur van Keto Kitchen is ook erg instagrammable: