Vorige week hakten we de knoop door: deze zomer gaan we opnieuw naar Ibiza! Man, ik heb aan alle kanten al de vakantiekriebels. Ik kijk er enorm naar uit om weer op dat fijne eiland te zijn met haar dorpjes, baaitjes, restaurantjes. Daar heb ik al meerdere blogs aan gewijd. Twee toffe tips voor je vakantie op Ibiza heb ik nog niet met je gedeeld. Tips voor als je eens een avondje niet buiten de deur wilt eten maar ook geen zin hebt om zelf te koken. Ga dan eens lekker picknicken op je favoriete plek of wat dacht je van een salade die wordt bezorgd?? Zo ga jij anders uiteten op Ibiza!

Anders uiteten op Ibiza: El Picnic Ibiza

Op Ibiza zijn er zoveel mooie, rustige plekken. Zelfs in het hoogseizoen. Waarom dan ook niet op zo’n plekje lekker lunchen? Dat kan met El Picnic Ibiza. In een grote rieten mand krijg je de picknick op de gekozen bestemming geleverd. Met een groot kleed erbij. In het assortiment vind je baquettes belegd met hummus, gerookte kipfilet, falafel en nog veel meer. Voor de saladeliefhebbers is er ook genoeg keuze. Ben je van plan om wat langer te blijven plakken? Bestel er dan nog wat side bites bij zoals nachos, brood met aioli of een tapas platter.

el picnic ibiza uiteten op ibiza picknick

Als picknickplek kozen wij Cala Pada uit. Naast het strand heb je daar een stukje hogere kust. We keken uit over de zee en zaten heerlijk in de schaduw van de hoge bomen daar. Voor onszelf hadden we baquettes besteld. De kids leefden zich uit op broodjes nutella en fruit. We hadden de picknick gepland vlak voor ons vertrek naar huis. Het huisje netjes en schoon. De spullen ingepakt. Geen zin in een restaurantje meer. We wilden nog heel even genieten van Ibiza tijdens de lunch. Dat was zo perfect geregeld! De mand met de vuile vaat werd weer opgepikt en wij konden zo door naar het vliegveld. Voor herhaling vatbaar dus!

Anders uiteten op Ibiza: Moos Salad Delivery

Eerder die week hadden we geen zin om zelf te koken in ons vakantiehuisje. Maar we hadden ook geen zin om met de kinderen weer op sleeptouw te gaan naar een stadje of dorpje. Daarom bestelden we twee salades en wat brood bij Moos Salad Delivery. Ik koos onder andere voor de Curry CauliFlower omdat ik die er zo heerlijk kleurrijk uit vond zien Γ©n gek ben op zoete aardappel en bloemkool. Je kunt ervoor kiezen of je de salade vegetarisch wilt hebben of juist niet. Mo heeft niet stil gezeten en zijn menu is uitgebreid met andere heerlijke salades en warme gerechten. Mijn oog viel bijvoorbeeld al op de pompoensoep en de vegan cacaoballetjes. Yum!

moos salad delivery ibiza

Wij kozen ervoor om de salades naar ons vakantieadres te laten bezorgen. Maar elk ander plekje op Ibiza is natuurlijk ook mogelijk!

Andere Ibiza tips

In al die keren dat we op Ibiza op vakantie zijn geweest, heb ik nog veel meer tips voor je verzameld. Ik zet ze hier nog even voor je op een rijtje. Lees de tips over:

Biologisch eten op Ibiza: from farm to table 

3 favoriete shoptips in Ibiza stad

Keto Kitchen Ibiza

Hoe je een echte Ibiza tuin thuis maakt

Interieurtrends op SLUIZ Ibiza manier

Over de stadjes San Antonio en Santa Gertrudis op Ibiza

ibiza baby
ibiza tips buiten eten
ibiza tuin uiteten op ibiza salade bezorgen
baby voeding
anders uiteten op ibiza salade bezorgen