In Amsterdam Noord op loopafstand van het NDSM-pontje vind je aan de Papaverweg een heerlijk terrein vol creativiteit. Het is hier goed toeven in het weekend of doordeweeks. Als je een weekendje of dagje Amsterdam doet: ga vooral hier rondsnuffelen. En het zou me niets verbazen als je niet veel later eens terugkomt met een auto. Om een design klassieker in te laden bij Neef Louis Design.

Neef Louis Design: design klassiekers + vintage en industriële items

Wanneer je het terrein bij Papaverweg oploopt, zie je ze al staan: de vondsten van Neef Louis Design. Van vintage strandwacht/badmeester tot neonborden tot oranje design banken tot industriële lampen. Je kunt van alles tegenkomen bij Neef Louis. Regelmatig staan er kleine vrachtwagens op het terrein om ingekocht design uit te laden. Je kunt je hart maar liefst aan 2000m2 aan vintage- en retromeubilair ophalen. Zeker als je op zoek bent naar een vintage of design stoel, is dit de plek waar je moet zijn. Stofferen kan eventueel ook door Neef Louis worden gedaan. Zelf kocht ik er vorig jaar een zacht lila Ligne Roset stoel. Nog steeds elke dag blij mee in huis. Een echte eyecatcher!

Neef Louis is elke dinsdag t/m zaterdag geopend van 10 tot 18 uur. Rondstruinen in de design webshop kan natuurlijk altijd! Je vindt de vintageloods op de Papaverweg 46-48 in Amsterdam Noord.

Ook vtwonen styliste Fietje is regelmatig voor haar producties te vinden bij Neef Louis Design. Bekijk hier het item Vintage shoppen bij Neef Louis Design waar Fietje je meeneemt de zaak in. Zo krijg je een nog betere indruk van deze te gekke, inspirerende plek.

Wat kun je nog meer doen aan de Papaverweg, Amsterdam Noord