Een roze badkamer iets uit de jaren zeventig? Helemaal niet! Roze is al jaren niet weg te denken in de interieurtrends. Ook de badkamer mag weer roze zijn. Heerlijk! In onze moderne Scandinische badkamer werkten we onder andere met roze Marrokkaanse zelliges. Ook Mariska paste roze tegels toe in haar roze badkamer. Ze creëerde er een frisse, eigentijdse look mee in haar badkamer. Kijk je mee?

Moderne, compacte én roze badkamer

Net als onze badkamer is de badkamer van Mariska niet al te groot. Zo’n 2m bij 2,5m. En ook onze verhalen lijken op elkaar: door lekkage waren we beiden genoodzaakt om de badkamer overnieuw te doen. Ook wilde Mariska ondanks de wat kleinere ruimte het bad niet opgeven. Tenslotte moest voor het gezin van Mariska ook de douche ruim genoeg zijn. Zodat je er comfortabel met zijn tweetjes onder kunt staan. Een hele uitdaging om die wensen passend te krijgen in die ruimte. Én om het ruimtelijk te laten blijven aanvoelen.

badkamer losstaand bad wit

Volgens mij is Mariska daar enorm goed in geslaagd. Ze hebben verschillende slimme oplossingen in de indeling gebruikt. Door de glazen douchewand blijft het ruimtelijk. Net als het zwevende wastafelmeubel, waardoor daaronder ruimte is voor de wasmand. Het bad is 1,50m lang. En het is ook een vrijstaand bad. Doordat dit model niet hoeft te worden ingebouwd, houd je een luchtig en ruimtelijk gevoel in deze badkamer.

roze badkamer scandinavisch interieur

Deze badkamer ademt de sfeer uit van een moderne, Scandivavische badkamer. De zachte kleuren zijn gecombineerd met een wit bad en witte badkamermeubelen. De zwarte badkamerkranen springen er daardoor goed uit en geven deze badkamer echt de finishing touch.

Roze tegels en betonstuc in de badkamer

Mariska koos voor de wanden materialen die tegen een stootje kunnen. En zo dus lang mee gaan. De muren zijn deels gemaakt van betonstuc. Drie lagen stucwerk en drie afwerklagen. Zo zijn de muren goed waterdicht gemaakt. De tegels zijn gebakken, oud roze tegels. Ze zijn dubbelhard gebakken en ongeglazuurd.

badkamer betonstuc

Shoppen in de stijl van Mariska

Geïnspireerd door de roze badkamer van Mariska? Shop deze badkameritems in haar stijl:

Hier koop je deze badkamerartikelen en accessoires (van links boven naar rechtsonder):

  1. Roze ronde waskom
  2. Zachtgrijze handdoeken met print
  3. Zwarte badkraan
  4. Roze wandtegel VTwonen collectie
  5. Roze hexagon vloertegel
  6. Wit modern vrijstaand bad
  7. Oudroze wcborstel
  8. Wasmand HAY
  9. Handdoeken Mae Engelgeer
moderne stijlvolle badkamer
moderne badkaker zwarte kraan
binnenkijken badkamer
badkamer scandinavishe stijl