Vanaf november dit jaar kun je in filialen van Karwei ook terecht voor persoonlijk stylingadvies. Voor de lancering daarvan was Karwei vandaag in ons mooie Amsterdam Noord op de IJhallen, met de smaakbus. In die bus is de nieuwe najaarscollectie te zien. De vertaling van de woontrends 2022 voor dit najaar volgens Karwei. In dit blog neem ik je mee in hun visie op de interieurtrends. Kijk je mee?

Kleurenpalet en woontrends najaar en 2022

In mijn blog over de trendkleuren 2022 kwam de trendkleur van Karwei uiteraard voorbij: Ginger Gold. Een gezellige, beetje luxe kleur geelgoud. Een kleur die in elk interieur goed tot zijn recht komt. De kleur combineert goed met de najaarscollectie van Karwei: de basis is rustig. Wit, gebroken wit, heel zacht grijs. Met zwarte accenten aan stoelleuningen etc. Een beetje in de Japandi woonstijl. De warmte komt uit de andere kleuren in de collectie. Die kleuren vind je in het behang en klein meubilair, zoals poefjes en bijzettafeltjes. Stemmig donkergroen en oudroze tinten zie je regelmatig terug komen in de collectie.

Organische vormen, warme materialen

Wat me ook opviel is dat Karwei net een stapje verder is gegaan met het doorvoeren van organische vormen en warme materialen. Verschillende poefjes, banken en fauteuils hebben een boucle of teddy bekleding. Maar daar blijft het niet bij. De kastenserie Cas hebben openingen die niet symmetrisch zijn. Heel tof in de interieurcollectie vind ik de velvet rolgordijnen en de lederen wandbekleding.

Mijn musthaves van de Karwei najaarscollectie

Na ons bezoekje heb ik de catalogus met de najaarscollectie thuis ook nog eens rustig doorgebladerd. Uit de collectie zijn dit mijn favorieten!

karwei woontrends
  1. Bijzet tafel Fola
  2. Fauteuil Stone
  3. Kruk Donnie
  4. Bijzettafel Rosalie
  5. Tafellamp Zayn
  6. Hanglamp Lucas
  7. Vliesbehang Vayen Roze
  8. Fotobehang Coco
  9. Leren wandbekleding
  10. Wandkastje Caz

En verder: de nieuwe vazen en bloempotten (vooral die met pootjes). Ze zijn nog niet online te vinden dus ga zeker gauw even naar een Karwei in jouw buurt!

Kruk Donnie bij ons in de woonkamer. Ook een goede match met een kleurrijk interieur met zachte tinten:

scandinavische woonkamer kleurrijk
WIN: behang uit de nieuwe collectie van Karwei!

Bij de Smaakbus mocht ik een gokje wagen door het ‘Rad van Smaak’ een draai te geven. Ik kwam op “Klussen” uit en mocht wat klusmateriaal uitkiezen. Ik koos voor twee rollen vliesbehang uit de nieuwe collectie: Lauri, in de kleur Burgundy (zie foto’s hieronder). Ik vind het prachtig! Hans keek me gek aan en sprak zijn veto uit. En eerlijk gezegd hebben we eigenlijk op het moment geen muur over voor een nieuw behangetje! Daarom dacht ik: ik geef de rollen behang weg! Heb je interesses? Laat een berichtje onder dit blog achter (graag met e-mailadres). Komende woensdag loot ik dan de winnaar! Good luck!