Scott wilde op zijn zevende verjaardag heel graag uiteten. Het liefst bij het Van der Valk hotel bij ons hier in de buurt omdat hij daar eens met ons is geweest en er toen een chocolade fontein was. Helaas doet deze locatie niet meer aan de Live Cooking buffetten. Gelukkig kregen we A’dams Wereldkeuken in Amsterdam Westpoort getipt: een buffetrestaurant met maar liefst twee chocoladefonteinen en een indoor speeltuin. Kids blij, papa en mama blij!

A’dams Wereldkeuken: kindvriendelijk restaurant

in dit Amsterdamse restaurant ben je niet de enige met (kleine) kinderen. Het restaurant opent eind van de middag en het is er dan meteen al gezellig druk met gezinnen. A’dams Wereldkeuken is een buffet/all-in dining in Amsterdam Westpoort. Onze kinderen vinden het geweldig als ze in een restaurant van alles zelf kunnen uitzoeken om te eten. Voor kinderen is er bij A’dams Wereldkeuken van alles te kiezen: patatjes met kleine snacks, zelf je pizzapunt versieren en afbakken, verse crΓͺpes en poffertjes laten bakken en natuurlijk de toetjes. De kinderen kunnen kiezen uit schepijs en waterijsjes, Er zijn twee chocoladefonteinen: eentje met witte chocolade en eentje met melkchocolade. Scott is daar helemaal fan van en haalde twee ronde toetjes met chocolade fondue. Skye ging vooral voor ijs en de losse snoepjes. Wat ook een enorm succes voor de kinderen is bij dit restaurant: de slush puppy in verschillende kleuren!

Tijdens en na het eten kan er volop gespeeld worden in de indoor speeltuin. Een mini Monkey Town waar lekker geklauterd kan worden, met discolampen erbij.

En als volwassene kun je ook heel goed bij A’dams Wereldkeuken eten. Er is een ruime keuze aan gerechten: sushi, saladebar, verse gerechten laten wokken, Chinees/Indische gerechten en verschillende soepen met vers stokbrood en kruidenboter. De “Vers op de plaat” met vlees en vis is ook een aanrader. Naast het ijs, chocola en snoep heeft het dessert ook allemaal kleine hapjes.

adams wereldkeuken kidsproof amsterdam uiteten

Praktische informatie over A’dams Wereldkeuken

Bij A’dams Wereldkeuken betaal je een vaste prijs. Die wordt voor volwassenen bepaald door het arrangement dat je kiest: ga je voor 2, 2,5 of 3 uur eten? De vaste prijs is inclusief drinken. Drankjes kun je zelf halen: frisdrank, sapjes, verse jus d’orange, slushpuppies, bier, wijn, verschillende soorten koffie en thee. Voor de kinderen (t/m 12 jaar) geldt een ander vast tarief: je betaalt per levensjaar 2,25 EUR (doordeweeks) of 2,50 EUR (weekend). Zo hebben we dus voor Skye met haar 4 jaar een tientje betaald.

We kozen voor een arrangement voor 2,5 uur. Binnen deze tijd hebben we op ons gemakje kunnen eten: voorafje, hoofd- en nagerecht. A’dams Wereldkeuken is makkelijk bereikbaar vanaf de A10. Het is gevestigd boven de winkels van Westpoort. Parkeren kan gratis op het parkeerdek bij het restaurant.

Het is een groot restaurant maar door de inrichting en hoekjes die er zijn gemaakt, voelt het gezellig aan. Er is voldoende ruimte om bij dit kindvriendelijke restaurant voor grote groepen te reserveren.

Adres:
A’DAMS WereldkeukenSierenborch 10D | Amsterdam

Andere kidsproof plekken in Amsterdam

  • Verschillende restaurants op de NDSM zijn kidsproof. Zoals IJver en Noorderlicht.
  • Ga spelen bij de Natuurspeeltuin Noordoogst en gezellig samen eten bij Pof Amsterdam (met speelhoek).
  • Rondstruinen bij Van Dijk en Ko en ga daarna een taartje doen of lunchen bij Waargenoegen.