Vergeet even al die Hollandsche “momfluencers” op instagram. Want bij onze Zuiderburen vind je ook moeders die de moeite waard zijn om te volgen. Mijn favoriete Belgische accounts vind je hier in een lijstje. In willekeurige volgorde want ze zijn allemaal zo leuk! Deze Belgische instamoms zijn stuk voor stuk enorm stijlvol en hebben de heerlijkste kids! 

Mijn favoriete Belgische instamoms

Belgische instamom #1 Fien

Fien heeft zo’n effortless style, zo knap vind ik dat. Haar oudste dochtertje Liv is een kleine kopie van haar. Zo leuk om te zien! In haar foto’s en stories op instagram geeft Fien een kijkje in hun dagelijks leven. Over Liv die zich soms al tiener gedraagt (herkenbaar! Skye heeft ook al van die trekjes af en toe!). De meiden hebben heerlijke kamertjes dus je kunt Fien ook zeker volgen voor een portie kinderkamerinspiratie! En oja: deze Belgische mom deelt haar favoriete hotspots in Antwerpen op de website van Visit Antwerp!

instamom fien
belgisch instagram account

Belgische instamom #2 Haaikie

Beware for boys spam! Sarah, a.k.a. Haaikie is namelijk moeder van drie stoere jongens. Wat ik leuk vind is dat ze ook regelmatig met haar instahubby in haar feed te zien is. En ik kan soms enorm lachten om haar captions!

instagram volgtip
belgische instamom

Belgische instamom #3: Isabel Mjj

Isabel en ik kwamen elkaar online tegen via vtwonen. We deden beide mee aan hun bloggerscontest toen ik nog zwanger was van Skye. We zaten bij de finalisten maar wonnen beide niet. Ach, er zijn ergere dingen! Isabel heeft net als ons een koningskoppel en ze heeft haar eigen blog: Visual Stories by Isabel, waar ze blogt over interieur, uitstapjes en gezinsdingen. Oh en prepare voor de babyspam: Isabel is namelijk in verwachting van een lief meisje!

Belgische instamom #4: Her Barefoot Island

Her Barefoot Island: deze instamama woont niet het hele jaar in Belgie. Je vindt haar ook regelmatig op Malta, waar zij samen met haar man een duikschool heeft. Hoe tof is dat! Die kleine Sloan van haar is ook zo’n lekker type. De ondeugd straalt van dat poppengezichtje af. En wow die haartjes van Sloan! Niet normaal! Ben je op zoek naar mooie hamamdoeken of rieten tassen? Die verkoopt ze ook via My Barefoot Island.

instagram mommy account
instagram moederschap

Belgische instamom #5: Hilde Eyckmans

De liefde voor elkaar spat eraf met de plaatjes van Hilde. Ik ben verliefd op de foto’s die zij maakt met gezinnetjes en kerstbomen. Woonden we maar wat dichterbij! Ondertussen is Hilde mama van twee prachtige jongens.

instagram belgie
instagram moeder belgie

Meer Belgische instagrammers en zo!