De herfst heeft echt haar intrede gedaan. De bomen veranderen van kleur. Van groen naar de mooiste, warm bruine tinten. Tijd voor mijn signature herfst look: een fijne jeans van Armedangels en een vest. Ik voegde een duurzame, blauwe momjeans toe aan mijn garderobe.

De perfecte duurzame “momjeans” van Armedangels

Tegenwoordig ben ik een stuk kritischer als het om kleding gaat. Kocht ik vroeger spontaan wel eens een extra jeans bij een grote modeketen, nu komt er alleen een spijkerbroek bij als het écht een aanvulling is op mijn ‘garderobe’. In mijn kast had ik twee zwarte jeans en een flared blauwe spijkerbroek liggen. Omdat ik heel vaak de zwarte “momjeans” aan heb, wilde ik graag ook een blauwe variant. 

In jeans Mairaa van Armedangels heb ik de perfecte momjeans gevonden. Een spijkerbroek die de nonchalante jaren ‘90 vibes heeft maar je ook netjes naar je werk aan kan. De hoge taille gaat prima om die mum belly heen 😉 De jeans heeft een cropped fit: met de hoge broekspijpen is het leuk om bij sneakers of loafers opvallende sokken te dragen. Uiteraard is deze spijkerbroek van Armedangels gemaakt van 100% gerecycled katoen. Deze momjeans maakt onderdeel uit van Detox Denim collectie. Lees hier wat die Detox Denim collectie ook alweer inhoudt.

Wil je jouw kledingkast verduurzamen? Goed nieuws! Met de code DIRKSDOTTER_15 krijg je 15% korting op jouw aankoop!

detoix denim armedangels


Knusse herfstoutfit

Met heerlijk warme sokken, een dunne coltrui en een zacht vest creëer je met deze momjeans een comfortabele herfstlook. Omdat het weer en de temperaturen in ons land nog wel eens kunnen veranderen op een dag is het handig om je herfst outfit in laagje op te bouwen. De coltrui kun je prima los aan als het warmer is. Betrekt het weer een beetje? Gauw het vest weer aan! De coltrui en het vest dat ik op de foto’s aan heb, zijn ook beide van Armedangels. 

Meer outfit inspiratie met Armedangels

Bij Armedangels shop je jouw duurzame fashion items. De ontwerpen zijn eigentijds én tijdloos tegelijkertijd. Zo ben je ervan verzekerd dat je jouw aankoop veel kunt dragen. In samenwerking met Armedangels heb ik al eerder jullie mogen inspireren voor duurzame mode looks. Bekijk die outfits hier nog eens terug: