Pastel in huis vind ik fijn. Roze en mintgroen wissel ik graag af met (oker)geel. Ik was dan ook over the moon toen ik van Fairf (duurzame verf) een pot verf mocht uitzoeken. Ik koos eerst verschillende kleurstalen in roze en koos uiteindelijk voor de mooiste tint roze (althans, dat vind ik ;-)): de kleur princess. Vervolgens ging manlief braaf aan de slag (ik mag trouwens ook niet van hem verven want ik ben een vieze kledder daarmee. De directe omgeving en ikzelf zitten onder). In het ‘computerhok’ kwam een roze lambrisering. En ik ben nog steeds erg blij met de keuze! Op instagram ben ik de foto’s gaan delen onder #hetrozemuurtje. Erg leuk om dan zo het overzicht te zien van de beelden van ons roze muurtje. Op een gegeven moment werd ik nieuwsgierig hoe anderen een roze muur in huis hebben: op welke plek, de hele muur of lambrisering, in welke ruimte, etc? Daarom riep ik anderen hun roze muur te delen met deze hashtag. Zo leuk om de eerste ‘inzendingen’ al voorbij te zien komen! Mijn eerste conclusie na het zien van deze foto’s: een roze muur kan altijd! In elke tint en in welke ruimte dan ook! Ben je ook zo nieuwsgierig hoe anderen hun roze muurtje in huis hebben? Lees verder!

#hetrozemuurtje in de woonkamer

Deze oudroze muur bij @madebyjoene past perfect bij de sfeer van de rest van de inrichting: de bank en het tafeltje ervoor met de grote cactus zijn een match made in heaven!
#hetrozemuurtje binnenkijken

Een hele andere kleur roze vind je in het huis van @lala_loopsa: een wat koelere tint roze, die perfect match met het hout van de Ikea kast IVAR. (Zo leuk om de kast in combinatie met een roze muur terug te zien komen. In ons computerhok hebben we ook deze kast staan maar dan in een frame zodat het een staande kast wordt.)
#hetrozemuurtje binnenkijken

#hetrozemuurtje op de kinderkamer

Fem wordt over een paar maanden grote zus. En daarom verhuisde ze naar een grote meiden kamer. @liesicious maakte op haar nieuwe kamertje een zachtroze lambrisering die ze heel tof pimpte met o.a. die leuke slapende oogjes! De muur is zo een echte eyecather geworden!
#hetrozemuurtje binnenkijken
En nog zo’n leuk kinderkamertje met een roze lambrisering! @karen_vinex stylde het roze muurtje af met muurstickers van de leukste diertjes. Gezellig zo naast je bedje, niet waar?
#hetrozemuurtje binnenkijken

#hetrozemuurtje bij de eettafel

Daar heb ik ook nog over getwijfeld: gaan we de muur achter de eettafel doen of in de computerkamer? Omdat onze kleur wel heel erg zoet is, wilde ik het Hans niet aan doen midden in de woonkamer (we hebben al zoveel pastelletjes in huis ;-)). Maar nu ik deze roze muur bij @cindydej0ng zo zien denk ik wel: hmmm misschien ooit ook eens doen!
#hetrozemuurtje binnenkijken