Al een paar weken geleden schilderde manlief voor mij een zacht roze lambrisering in ons ‘computerhok’. Hoewel de computer eigenlijk altijd op de eetkamertafel staat, vond ik dat deze ruimte toch een update nodig had. Zodat die beter zou matchen met de rest van de benedenverdieping. Ach, je bent een interieur gekkie of niet he.. er is altijd wel een reden ;-))

Guitar pink

De roze lambrisering schilderden we met fijne verf van Fairf (duurzame verf!). Een beetje aan de zoete kant is de kleur wel maar nothing we can’t handle. De kleur heeft wel een lekker pittige naam: Guitar. Ondanks dat het een lichte kleur is, hoefden we de roze lambrisering slechts eenmaal op de muur aan te brengen. De verf was ook snel droog. We konden dus al snel de meubels weer terug plaatsen en ik aan de slag met de aankleding van ons computerhok.

roze lambrisering

Nieuwe kast

De tweedehands, zwarte kast die in dit kamertje stond hebben we een derde (of het zoveelste) leven gegeven via marktplaats. In de plaats daarvan kreeg de Ivar van Ikea hier een plekje. Hij is qua indeling veel handiger dan de vorige kast. Ook het speelgoed dat nog los in één van de hoeken lag, paste in de laden erbij. Opgeruimd staat netjes!
roze lambrisering roze lambrisering

Accesorize!

Voor de verdere aankleding van onze nieuwe werkplek met gebruikte ik spullen die we al in huis hadden, maar ook een aantal nieuwe items. De Thonet stoel en het Ikea bureau herken je nog wel van de oude situatie.

Boven het bureau vind je de neonlamp van A Little Lovely Company en de nieuwste toevoeging van de collectie van V@tamsterdam: de poster met een grafisch weergegeven kaart van Amsterdam. Waarin het zachtroze van de roze lambirsering in terugkomt: love it! Op het bureau staan links twee bloempotjes van Monki. Rechts staan een beker en onderzetter (beide van Søstrenegrene). Met daarnaast een geel mini Liesje van Hella Duijs en een glazen vaasje en lichtgeel vaasje van Scandiniviaform.

Bovenop de kast zie je een kartonnen, gestreepte doos van Hema staan. Met een roze vogeltje erop van Søstrenegrene. In het middelste gedeelte vind je weer een mini Liesje van Hella Duijs, maar dan in het mintgroen. Ervoor staat zo’n verfijnd en lief pop up boompje van Jurianne Matter. Helemaal rechts zie je de lieve poppetjes van Studio Poppe staan. Ze stellen ons gezinnetje voor, so cute! Op het stukje muur rechts van de kast hangt het laatste pronkstuk: een krans die ik maakt van de mooie blaadjes, bloemetjes en vlinders van Jurianne Matter. De bloemen en vlinder hadden eerder in onze Paastak gehangen, weet je nog? 😉

Tot zover deze update! Ik ben voorlopig blij met het resultaat, maar nog niet helemaal uit of ik de styling met accesoires nu zo laat… wat vind jij..? Of heb je al een roze lambrisering in huis? Deel je foto’s ervan dan op instagram met #hetrozemuurtje!

roze lambrisering roze lambrisering roze lambrisering roze lambrisering roze lambrisering