Een paar weken geleden schreef ik een blog. Niet zomaar een blog, maar een blog met een opdracht: wat kenmerkt mij qua woonstijl? Een goeie maar nog best lastige vraag. Maar het lukte mij om die te beantwoorden. Waarom moeite doen om zo’n blog met opdracht te schrijven? Nou! Het was voor de jaarlijkse ‘vtwonen zoekt blogger’ wedstrijd!

Zal ik wel? Zal ik niet?

Wat heb ik lang getwijfeld zeg: zal ik wel of niet mee doen? Want: kan ik mij meten aan het blogteam van vtwonen dat er al is? Pas ik daar wel tussen? Heb ik uberhaupt iets te vertellen aan de ‘mensch’ en voeg ik wel iets toe als blogger? Vragen die ik mijzelf helemaal niet heb gesteld toen ik mijn eigen blog begon zo’n jaar geleden. De behoefte om verhalen en beelden te delen was voor mij zo groot dat instagram niet meer voldoende was. Een blog: dat moest erbij voor mij om mijn liefde voor interieur en fotografie beter te kunnen uiten. Op een gegeven moment bedacht ik me: waarom zou ik nu aan mijzelf als blogger twijfelen terwijl ik dat niet deed bij het starten van mijn eigen blog? Dus een paar dagen voor de deadline leverde ik gewoon mijn blog voor ‘vtwonen zoekt blogger’ alsnog in!

Surprise surprise!

Na het inleveren had ik er eigenlijk niet meer zo over nagedacht. De verwachting dat ik er tussenuit gepikt zou worden, achtte ik heel klein. Juist ook omdat ik via via een aantal indrukwekkende namen had gehoord die ook meededen. Ik was dus ook compleet in shock toen ik afgelopen maandagavond een mail van de vtwonen redactie kreeg met het bericht dat ik bij de zes finalisten zat! Wat was het lastig om het niet meteen van de daken af te schreeuwen maar te wachten met het delen op social media totdat de website om te stemmen op de nieuwe favoriete vtwonen blogger in de lucht kwam!

vtwonen zoekt blogger: mijn bijdrage

Ik kan mij voorstellen dat je nu enorm nieuwsgierig bent geworden naar wat mijn antwoord was op wat mij kenmerkt op het gebied van interieur. Ik zal een tipje van de sluier oplichten: ik heb uitgelegd dat ik het belangrijk vind dat een interieur moet groeien, en welke elementen daarbij volgens mij belangrijk zijn. Wil je het hele verhaal lezen? Ga dan naar de ‘vtwonen zoekt blogger’ stempagina en laat meteen je vote voor mij (Annelies Dorsman) achter!

Ps: wil je meer lezen over hoe ik mijn interieur vastleg met de camera? Lees dan dit blog eens terug xoxo