“Kracht van zacht”. Dat is de kop waarmee de binnenkijker in ons pastel interieur begint in Libelle. Het bekende vrouwenmagazine heeft al een aantal jaar een woonrubriek. In Libelle nummer 11 (3 t/m 9 maart) 2022 vind je onze woonboot. Een andere focus tijdens het schieten voor een binnenkijker, geeft weer een heel andere artikel. Zo leuk om te terug te zien elke keer! In deze binnenkijker ligt de focus dus op de pastel- en zachte kleuren in ons interieur en deden de kinderkamers een keer niet mee.

Zin in lente: binnenkijker met zachte kleuren

Libelle is een bekend weekblad voor mij. Zo lang ik mij kan heugen heeft mijn moeder een abonnement. Zij was dan ook de eerste die belde toen ze onze binnenkijker in de woonrubriek zag staan. Ook kreeg ik berichtjes via facebook en instagram van moeders van basisschool klasgenootjes van mij, zo leuk.

De binnenkijker opent met grote beelden van onze eettafel op maat en de grote wandkast met daarvoor ons favoriete, Marrokkaanse vloerkleed van Living Maroc. Op de volgende pagina’s knalt de tweedehands lila fauteuil eruit die ik kocht bij Neef Louis Design. Daarna volgen verschillende hoekjes in onze woonkamer, werkplek en keuken. De binnenkijker sluit af met een ‘shop in stijl’ met poedertinten en onze lila wandpanelen op de slaapkamer. Door op de foto’s in de onderstaande galerij te klikken, kun je zelf de binnenkijker bekijken en lezen.

Shop in stijl van ons pastel interieur

Bij de binnenkijker is ook een inspiratiepagina gemaakt, met allemaal superleuke ‘shop in stijl’ tips. Curated door Marlies Huisman. Ik zou alles wel copy paste naar ons interieur willen doen. De verkoopadressen vind je onder de foto’s.

Hier shop je de shop-in-stijl pastelinterieur accesoires en klein meubels:

 1. Geweven kussenhoes Norman, Westwing Now
 2. Behang Dazzling Doodle, May & Fay
 3. Tafellamp Mosaik met betonnen voet, Westwing Now
 4. Fauteuil Duverger Trendy, Duverger Home via fong.nl
 5. Wandplank Hirsthals, Jysk
 6. Dekbedset Natural Stone, vtwonen
 7. Poster collage art no. 2, Desenio
 8. Eetkamerstoel Hee, Hay
 9. Kussen Ruby, Dutch Decor via Intratuin
 10. Poef Cinnamon ribfluweel, Loods 5
 11. Kaarsen twist lila, Broste Copenhagen, via Westwing Now
 12. Kandelaar Can-Dog Fatboy, via BOL.

Meer over onze Scandinavische woonstijl

In de afgelopen jaren zijn er verschillende binnenkijkers op onze woonboot gemaakt. Van een heel licht, modern, Scandinavisch interieur gingen we naar een warmer, pastel interieur. Onder het kopje Wonen – binnenkijken vind je alle binnenkijkers. Een binnenkijker die me heel dierbaar is, is de zomerse binnenkijker voor vtwonen. Scott nog een mini, Skye nog in de buik. Een hele mooie tijd!

Heb je vragen over waar de bank of het vloerkleed van is? Welke kleur roze is de muur en welke kleur de grote wandkast? Al die vragen zijn beantwoord in het blog over de meest gestelde vragen over ons interieur. Staat je vraag er niet tussen? Schroom niet om je vraag te stellen!