Onderweg naar het vliegveld naar onze favoriete deel van het eiland spotte ik afgelopen zomer Casa Kica. Een nieuwe hotspot op Ibiza. Een concept store en restaurant tegelijk. Een verrassende oase van rust met een enorme tuin. Je kunt ook prima je kinderen meenemen naar Casa Kica Ibiza!

Shoppen bij Casa Kica Ibiza

In de conceptstore van Casa Kica Ibiza vind je een verzameling aan schatten. Veel handgemaakte rotan items van over de wereld. Meubels met karakter. Kleurrijk servies. Sieraden met een boho touch. Je shopt er de mooiste lange jurken voor jezelf en overhemden voor hem. In deze conceptstore kun je heerlijk struinen en je vergapen al de mooie items die je ziet. Helaas past niet alles in je koffer! Ik nam een rotan waaier mee die een plekje kreeg op onze slaapkamer. En een heerlijke geurkaars van hun eigen Casa Kica lijn, aanrader! De geurkaars staat nu heerlijk te pronken op onze slaapkamer. Een fijne herinnering aan ons lievelingseiland Ibiza.

Sfeervol dineren op Ibiza

Op Ibiza heb je veel plekken waar je sfeervol kunt dineren. Je hebt meerdere, hele bekende plekken zoals Aubergine. Het was ook een enorme verrassing toen ik door de winkel liep en een doorkijkje zag naar deze kleurrijke tuin. Als je voorbij Casa Kica rijdt, heb je helemaal geen idee van die grote tuin. Je zit er beschut van de weg. De bomen houden met hun zwierige takken het felle zonlicht tegen. ’s Avonds geven ze juist een magische sfeer met de rotan lampen erin.

Het personeel in de bediening (en in de winkel) zijn stuk voor stuk oprecht vriendelijk. In de middag heb ik in mijn eentje in de winkel even rondgestruind en portie vega kroketjes gegeten in de rust van de tuin gegeten. Ik heb meteen gereserveerd om een paar dagen later er met Hans te dineren. Het was echt een topavond!

Je kunt hier trouwens prima je kinderen mee naar toe nemen. De mediterrane menukaart vol lokale producten van Ibiza is goed toegankelijk voor kinderen. Achter het terras gaat de tuin verder. Er is genoeg plek om te spelen (wel zelf een speeltje meenemen) en te ontdekken.

Je kunt shoppen en eten bij Casa Kica op woensdag tot en met zondag, geopend vanaf 11:00. Je vindt de concept store op dit adres: Diseminado P 10 Sta Eulalia, 1, Santa Eularia Des Riu

Meer tips voor je vakantie op Ibiza