Wij gaan op vakantie en nemen mee… de bedbox van Stokke Jetkids. Een veelzijdige koffer die de reis met kinderen naar je vakantiebestemming een stuk eenvoudiger kan maken. In de meeste online Stokke Bedbox reviews zie je de focus liggen op het reizen met dit slimme kinderkoffertje met het vliegtuig. Wij gebruiken de koffer juist ook als we met de auto erop uit gaan! Hoe? Dat lees je hier!

Alles onderweg bij de hand met de Stokke Jetkids koffer

Van mij mogen de kinderen altijd samen één stuk bagage vullen met speelgoed. Voorheen deden we dat met een kleine kinder reistrolley. Tijdens onze autoreis naar Denemarken hadden we voor het eerst de Stokke Jetkids bij ons. Sindsdien is hij elke autoreis met ons mee op avontuur gegaan.

Door het slanke formaat past deze kinderkoffer namelijk perfect tussen de voorstoelen van de auto en de achterbank in. Skye heeft er helemaal geen last nog van als hij bij haar staat. En Scott vindt het juist fijn als hij af en toe zijn voeten daar op kan steunen.

Onderweg vakantie kinderen

De Stokke Jetkids is ook heel stevig. Veel handiger als je het mij vraagt om spullen in mee te nemen en terug te kunnen vinden zonder eerst de hele trolley op zijn kop te moeten gooien.

Gevuld met speelgoed heb je genoeg spullen om de kids zo’n langereis te kunnen maken. Scott neemt dit jaar vast ook zijn DIY Lego reiskoffertje mee om onderweg mee te spelen. Zo leuk!

Kinderen autoreis makkelijk

Een fijne opberger!

En last but not least: het is ook een makkelijke opbergplek als we op de vakantiebestemming zijn. Is het spelen in het vakantiehuisje klaar? Hup, al het speelgoed en het deksel er (eventueel) op. Je schuift de Stokke Jetkids dan zo in een hoekje buiten de loop of het zicht. Ideaal als je het mij vraagt.

Stokke jetkids mee op reis

Wij testten ook deze Stokke producten:

Dit blog is tot stand gekomen in samenwerking met Stokke.