Afgelopen weekend ging de wintertijd in. Ik weet nou nooit zeker of de klok nu vooruit gaat of juist achteruit. Ik geloof dat we in theorie afgelopen zaterdag op zondagnacht een uurtje langer hebben kunnen slapen. Voor mensen met kinderen is dat een utopie en kan die eerste dag met wintertijd juist een uitdaging worden. Gelukkig was Scott braaf en sliep hij zelfs langer door dan anders! Buiten was het flink herfstig afgelopen weekend. Op zulke dagen kruip ik lekker met een kop thee in een fijne trui op de bank! Want: sweater weather is here!

Poster Sweater Weather

Hoewel ik warm weer echt heerlijk vind, zou ik denk ik ook niet zonder de vier seizoenen kunnen. Jij? Het regen- en stormachtige weer kan ik echt wel eens flink vervloeken. Maar dat Hollandse weer heeft ook wel weer wat! Fijne bijkomstigheid voor ons dames: je hebt een excuus om van garderobe te veranderen elke keer! In september kijk ik daar stiekem altijd wel weer naar uit: lekker weer de stoere boots uit de kast enΒ  de fijne truien en vesten aan. Daarom een ode aan het Hollandse ‘sweater weather’ met deze free printable Sweater Weather poster! Of als wallpaper voor op je smartphone (scroll verder!)

sweater weather free printable poster wallpaper

Wallpapers Sweater Weather

Kun je even niet thuis chillen maar ben je wel een sweater fan? Installeer dan een wallpaper met deze leuke quote voor op je smartphone. De wallpaper is er voor een aantal verschillende smartphones: iPhone 6/6s, iPhone 6s plus/7 plus en Android. Downloaden maar!

#dirksdotterdiy

Heb je de poster een leuk plekje in huis gegeven? Of heb je een instagrammable plaatje geschoten van de wallpaper op je smartphone? Laat het me weten op social media door mij te taggen (@dirksdotter) en/of gebruik de volgende hashtag: #dirksdotterdiy.

Ps: ben je nog op zoek naar een ander herfstig diy-projectje? Kijk dan eens bij mijn blog over super makkelijke herfstslingers!