Als de dagen buiten donkerder worden en het weer steeds guurder, dan vind ik niets fijner dan het extra gezellig maken in huis. Uiteraard met kaarsjes, dekentjes en kussentjes. Maar ook posters en andere interieuritems wil ik dan nog wel eens wisselen. Op zulke dagen kruip ik na het rommelen in ons interieur lekker met een kop thee in een fijne trui op de bank! Want: sweater weather is here! In dit blog vind je een gratis printable voor in je herfst en winter interieur!

Gratis printable: Poster Sweater Weather

Hoewel ik warm weer echt heerlijk vind, zou ik denk ik ook niet zonder de vier seizoenen kunnen. Jij? Het regen- en stormachtige weer kan ik echt wel eens flink vervloeken. Maar dat Hollandse weer heeft ook wel weer wat! Fijne bijkomstigheid voor ons dames: je hebt een excuus om van garderobe te veranderen elke keer! In september kijk ik daar stiekem altijd wel weer naar uit: lekker weer de stoere boots uit de kast en  de fijne truien en vesten aan. Daarom een ode aan het Hollandse ‘sweater weather’ met deze free printable Sweater Weather poster! Of als wallpaper voor op je smartphone (scroll verder!)

sweater weather free printable poster wallpaper

Gratis smartphone wallpapers voor herfst en winter

Kun je even niet thuis chillen maar ben je wel een sweater fan? Installeer dan een wallpaper met deze leuke quote voor op je smartphone. De wallpaper is er voor een aantal verschillende smartphones: iPhone 6/6s, iPhone 6s plus/7 plus en Android. Downloaden maar!

#dirksdotterdiy

Heb je de poster een leuk plekje in huis gegeven? Of heb je een instagrammable plaatje geschoten van de wallpaper op je smartphone? Laat het me weten op social media door mij te taggen (@dirksdotter) en/of gebruik de volgende hashtag: #dirksdotterdiy.

Andere herfst/winter tips: