Op 11 december werd Skye alweer drie jaar. En daarvoor vierden we natuurlijk pakjesavond. Beide keren is ze enorm verwend met de leukste cadeautjes door familie en vrienden. In dit blog vertel ik over een groot deel van de cadeau’s die Skye voor haar derde verjaardag kreeg. Zo hoop ik jou weer inspiratie te geven voor cadeau’s voor een peutermeisje dat drie jaar oud wordt! Ik ben benieuwd wat je van mijn cadeautips vindt! En heb je zelf nog cadeautips voor die kleine meisjes? Laat het vooral onderaan deze blog weten!

7x cadeautips poppenspeelgoed

 1. Met stip op nummer 1: Baby Annabell van BabyBorn. Deze babypop met levensechte functies zoals huilen, lachen, slapen en drinken stond al heel lang boven aan Skye’s verlanglijstje. Vanaf het moment dat de doos werd geopend is onze kleine poppenmoeder onafscheidelijk met haar nieuwe babypop.
 2. Baby Annabell heeft natuurlijk wel een garderobe nodig: in het kledingkastje van Skye’s baby Annabell hangt in ieder geval al deze BabyBorn Eenhoorn Onesie!
 3. Als poppenmoeder wil je je babypop natuurlijk overal mee naar toe kunnen nemen. Daarom gaven we bij haar fiets van SuperSuper! een handgemaakte babypop draagzak van Studio Billie. Heel fijn: deze velvet speelgoed draagzakker zijn er in de mooiste kleuren!
 4. Een echte prinsessen Barbie: de rok van deze Dreamtopia Barbie kan open en dicht. Bij Top 1 Toys is deze Barbie aanzienlijk goedkoper, maar niet altijd op voorraad online.
 5. Skye kreeg nog een Barbie. Eentje die lijkt op de Zeemeermin Dreamtopia Barbie serie.
 6. Ook kreeg ze een Enchantimals popje, de cheetah variant.
 7. En dit stond altijd zooooo hoog op mijn verlanglijstje toen ik klein was, maar ik kreeg het nooit: Polly Pocket. Skye kreeg van Scott de Polly Pocket manege variant. Ik kocht die bij Intertoys in de winkel. Online heb ik die helaas niet kunnen vinden.

Blogger Cynthia deelt hier haar cadeautips voor een derde verjaardag!

8x cadeautips meisjesspeelgoed

 1. Lekker aantutten voor de spiegel van je eigen kaptafel met een fohn en kam. Skye kreeg een ‘tafel model’ die je op een tafeltje kunt zetten om te gebruiken.
 2. Bij die kaptafel is een kaphoofd natuurlijk ook erg leuk. Kappertje spelen! En mama kan er op oefenen met ingevlochten “Else vlechten” ;-))
 3. Skye heeft Frozen helemaal ontdekt. De film heeft ze onlangs pas voor het eerst gezien. Maar de Else obsessie was daarvoor al gestart. Op pakjesavond kreeg ze een mooie Elsa Verkleedjurk. Het is de jurk van Elsa uit Frozen 2.
 4. Een unicorn verkleedset ontbrak nog in Skye’s verkleedkist. Gelukkig nu niet meer!
 5. Op school kreeg ze een zachtroze toilettasje met een houten make-up set erin. Haar juf kocht dat voor haar bij Action.
 6. Een grote My Little Pony
 7. Kleuren, afspoelen en weer afdrogen. Met de Washimals Spa Speelgoedautoset is Skye elke keer lang zoet!
 8. En niet verklappen: onder de kerstboom leggen we de roze Slowy Plush voor haar neer. En Scott krijgt de blauwe variant van Slowy Plush. Hij ziet dit pluchebeest steeds voorbij rollen op de reclames en is er zo verliefd op. Zo schattig!

7x cadeau inspiratie voor spellen, bouwen en knutselen

 1. Bouwen met magneten. Dat scheelt een hoop frustratie want de boel blijft gewoon staan! Van de SmartMax Click & Go set kun je een soort van knikkerbaan maken.
 2. Een lekker girly spel: HABA Eenhoorn Flonkerglans
 3. Goed kijken hoe je het kasteel moet bouwen met Smart games Castle Logix. Ook bij Scott is dat een succes!
 4. Samen mooie feeen poppetjes maken met de Djeco ‘Threading knutselset rijgen – mijn feeen’ .
 5. “Mag ik baby Skye zien?”. Die vraag heeft iedereen in de familie wel 100x gehoord van Skye. Ze kijkt heel graag foto’s van haarzelf als baby terug op onze telefoons. Mijn zus maakte daarom bij HEMA een gepersonaliseerd fotocadeau: een memory spel. Ze gebruikte foto’s van Scott en Skye als baby t/m nu. Heel leuk!
 6. Lekker glibberen met de Playdoh Slime Hydro Glitz. Scott gaf Skye de goudkleurige variant van deze slijm.
 7. Skye is gek op knutselen. Veel knutselmateriaal hadden we al. Maar glitterlijm nog niet!

Meer verjaardag en cadeau inspiratie voor meisjes