In september begint het bij mij al lang te kriebelen: ik wil kerst in huis! De winkels beginnen zich dan ook al te vullen met de leukste kerstdecoratie. Ik kan het dan niet laten om al wat nieuws te kopen. Aanvullingen op mijn kerst interieur collectie! Nog een lief kerstboompje erbij, een prachtige papieren kerstkrans, etc! In dit blog laat ik je de musthaves voor jouw kerst interieur zien!

Kerstdecoratie voor in de woonkamer

Kerstdecoratie is onmisbaar in je huis als je het mij vraagt! Ik vind het heerlijk om de donkere periode van het jaar meer gezelligheid in huis aan te brengen. De woonkamer nog net even wat knusser te maken. Onmisbaar daarvoor zijn: kleine kerstboompjes! Ik verzamel ze al jaren. In verschillende kleuren groen. Verschillende soorten en maten. Met glitter of sneeuw of juist zonder. Maak gezellige groepjes ermee in je kast, op tafel, etc. Of maak een groot bos ermee! Ik heb ze zelfs gebruikt voor een drijvend kerstdorp (heel simpel en makkelijke te maken!). Mooie dienbladen of taartplateaus om ze op te zetten, of gezellige kaarsen erop, mogen ook niet ontbreken in je kerst interieur. Net als papieren kerststerren en glitterige takken! En snoertjes met lampjes hebe je ook nooit genoegd! Ik kan niet wachten om los te gaan. Hieronder vind je een aantal favorieten die ik spotte in verschillende kerstcollecties.

10x de leukste kerstdecoratie voor in je kerst interieur:

 1. Set van twee messing dienbladen, groen en roze.
 2. Houten pop notenkraker
 3. Lichtsnoer met gouden bladeren
 4. Papieren kerstster met Scandinavische print, groen/wit
 5. Kandelaar beuken hout, op batterijen
 6. Gouden glitter kerstboompjes
 7. Kerstdecoratie vogel voor in de kerstboom
 8. Goudkleurige decoratie tak
 9. Snowglobe Winter Wonderland
 10. Kaars kerstboom
kerst interieur musthaves

Ben je nieuwsgierig hoe ons kerst interieur de afgelopen jaren eruit zag? Bekijk hier mijn kerst binnenkijkers nog eens:

Kerst interieur: vergeet niet je slaapkamer!

Waarom zou je die kerst gezelligheid alleen in je woonkamer aanbrengen? Kerstdecoratie vind je bij ons thuis overal. In de hal, op het toilet, in de keuken en de badkamer. Zoals in ons kerst huis vorig jaar! Naast de woonkamer vind ik de slaapkamers de leukste ruimten om helemaal in kerstsfeer te brengen. Zowel onze slaapkamer als de kinderkamerslaapkamers geef ik een touch of Christmas. Lichtsnoertjes, dennen- of eucalyptustakken, hertjes, kerstboompjes. Het zijn perfecte items om je slaapkamer in kerstsfeer te brengen. Hieronder vind je een aantal foto’s hoe ik de slaapkamers het afgelopen jaar heb gestyled:

Aftellen tot aan kerst: de leukste adventskalenders

Een adventskalender hoort thuis in elk kerst huis, vind ik. Een paar jaar terug kocht ik een houten adventskalender bij Action. Ik was die wegwerp dingen voor kinderen zo zat. Elk jaar vul ik de houten adventskalender opnieuw met kleine chocolaatjes. In elk laatje een klein chocolaatje, eentje voor Scott en eentje voor Skye. Elk jaar zie ik bij Action een variant op de adventskalender die wij hebben. Dus wie weet vind jij ook zo een leukerd!

Leuk om te geven of te krijgen zijn de adventskalenders met kadootjes erin. Ik spotte deze leukerds:

 1. Rituals adventkalender
 2. Riviera Maison adventskalender
 3. Yogi Tea Adventskalender
 4. The Body Shop adventskalender
 5. Lego City adventskalender
 6. Lego Friends adventskalender
 7. Nespresso adventskalender
 8. My Jewellery adventskalender
 9. Harry Potter adventskalender
 10. IKEA adventskalender
 11. Houten adventskalenders
kerst interieur houten adventskalender