Met kleine kinderen in huis mag de tafel voor het Paasontbijt altijd extra vrolijk en gezellig gedekt zijn. Op onze paastafel is altijd chocola en lieve, gekleurde koekjes te vinden. En natuurlijk Matzes met suiker, zo lekker! Om de paastafel nog leuke te maken voor kinderen kun je van chocolade paashaasjes drinkbekers maken! Zo maak je een op en top kidsproof paasontbijt!

Zo maak je de paashaasjes bekers!

Echt, deze paashaas bekers zijn zo gepiept! In de periode voor Pasen zie je in veel winkels van die grote, chocolade paashazen staan. Zelf koos ik voor deze Pasen DIY voor de chocolade paashazen van HEMA. De verpakking van die paashaasjes hebben zachte kleuren. Dat geeft een instant fris lentegevoel op je Paastafel!

Om de bekers voor op je Paastafel te maken, open je voorzichtig de verpakking boven op bij de oren. Vervolgens breek je zo’n 3-5 cm af van de oren. Beetje op gevoel en afhankelijk van de grootte van de paashaas die je gebruikt. Knip/scheur de verpakking af tot op die hoogte. Door de opening kun je de bekers vullen met limonade of andere kouden dranken zoals Fristi of Chocomel. Vergeet natuurlijk niet een vrolijk (herbruikbaar) rietje in de bekers te doen.

Deze Pasen DIY voor ons kidsproof Paasontbijt was een gevalletje ‘Pinterest made me do it’. Neem vooral ook een kijkje op Pinterest voor meer inspiratie voor aankleding van je chocolade-paashaas-bekers. Waarom niet aftoppen met slagroom en sprinkles?

Meer tips voor een Kidsproof Paasontbijt

Samen de tafel dekken voor het paasontbijt en paasbrunch is gezellig om te doen. Neem een mooi gekleurd tafelkleed en wees vooral niet bang om kleuren en serviezen te combineren. Bekijk hier een voorbeeld van een kidsproof en feestelijke paasbrunch. Bij een Kidsproof Paasontbijt mogen de volgende dingen ook niet ontbreken, als je het mij vraagt: