Heb je net zoals ons een dochter in huis? Dikke kans dat ze gek is op poppen, roze en glitter! Een LOL Surprise kinderfeestje valt dan vast in de smaak! In dit blog laat ik je zien hoe ik de aankleding en invulling van het verjaardagspartijtje in LOL Surprise thema deed. Gebruik dit blog als inspiratie voor jouw meisjes kinderverjaardagfeestje!

LOL Surprise versiering: knalroze en glitter!

Dit LOL Surprise kinderfeestje hielden we toen Skye 4 jaar oud werd. Haar verjaardag met familie en vrienden vierden we in ballerina en notenkraker thema. Hier kun je die ballerina kinderverjaardag bekijken. Voor haar kinderverjaardagsfeestje kozen we dus een iets pittigere aankleding. Knalroze, glitter en natuurlijk de bekende poppetjes van LOL Surprise vormden de basis van de aankleding van dit verjaardagspartijtje.

De vriendinnetjes kwamen door een roze glittergordijn, verkrijgbaar bij o.a. Action of SoLow. Bij binnenkomst had je meteen zicht op de grote LOL Surprise poster (die een rol had bij een van de spelletjes die we speelden, zie verderop). Verder hingen er LOL Surprise vlaggen boven de tafel.

De tafel werd versierd met servetten, bordjes, bekertjes, feesthoedjes, bestek etc. met LOL Surprise afbeeldingen. Allemaal heerlijk in het zuurstokroze natuurlijk! Hier vind je deze LOL Surprise feestartikelen. De mooie, marmerlook LOL Surprise koekjes zijn gemaakt voor My Sweet Dear. Daarnaast hadden we kleine cakejes die we voorzagen van wat glazuur, roze sprinkles en een LOL Surprise prikkertje.

Spelletjes en traktaties op het LOL Surprise kinderfeestje

Het kinderfeestje vond bij ons thuis plaats. Na het smikkelen van de koekjes en cupcakes en het uitpakken van de kadootjes, was het tijd voor spelletjes! Omdat het een kinderfeestje met kleuters was, hebben we dat vrij simpel gehouden. Deze spelletjes speelden we het kinderpartijtje:

 • Schipper, mag ik overvaren?
 • Haai, haai, hoe laat is het?
  Een kind is de haai en staat met de rug naar de andere kinderen toe, die op een flinke afstand van hem in een rijtje staan. De kinderen vragen nu aan de haai; ‘haai, haai, hoe laat is het?’ De haai zegt dan bijvoorbeeld: ‘3 uur’. Maar het mag ook een andere tijd zijn (wel hele uren). De kinderen moeten nu drie stappen naar voren doen.
  Dan vragen de kinderen opnieuw aan de haai hoe laat het is, doen ze weer het aantal stappen naar voren enz. Op het moment dat de haai denkt dat de kinderen vlakbij zijn en er wordt weer gevraagd hoe laat het is, antwoordt hij of zij: ‘Etenstijd!!!!’. Ze draait zich om en probeert de kinderen te tikken voordat ze terug over de beginstreep zijn. Wie het eerste getikt wordt, is nu de haai of je laat ze samen verder haai spelen. Je kunt in plaats van een haai ook bijvoorbeeld een heks doen.
 • Stopdans
 • Stoelendans
 • LOL Surprisje prik! (variant op Ezeltje prik)
  Hiervoor gebruikten we de grote LOL Surprise poster. De meiden moesten geblinddoekt een haarspeldje op de juiste plek “prikken” (boven op het haar). Als beloning mochten ze zelf een haarspeldje en LOL Surprise ringetje uitkiezen.

Natuurlijk gingen de kindjes niet met lege handen naar huis. Ze kregen allemaal een LOL Surprise traktatiezakje mee. In dat zakje zaten snoepjes en rozijntjes, met LOL Surprise stickers en LOL Surprise toeter en de spulletjes die ze ‘wonnen’ bij het ‘ezeltje prik’.

Andere leuke thema’s voor kinderfeestjes