Als je een interieurgekkie bent, dan ga je natuurlijk naar SLUIZ als je op Ibiza bent. Vorig jaar deelde ik al een uitgebreid blog over deze fantastische woonwinkel op Ibiza. We bezochten de winkel dit jaar opnieuw. Ik kon het niet laten snapshots te maken van wat mij deze keer bij SLUIZ opviel en waardoor ik geïnspireerd raak. De winkel heeft namelijk echt een heel eigen karakter. De interieurtrends zie je daar net even anders vertaald. Ik zet ze hieronder op een rijtje!

Interieurtrend SLUIZ #1: Rotan maar dan à la Ibiza

In mijn blogs over de interieurtrends voor het komende jaar en die over de trends voor kinderkamers en babykamers kon je het al lezen: rotan blijf zeker een musthave! Bij SLUIZ vind je rotan artikelen met een échte boho Ibiza vibe. Favoriete items die ik zag was een rotan dienblad met gebleurde glazen en karaf. Maar ook de rotan (planten)mand op pootjes. Ik zou ze het liefst meenemen maar ja, die koffers he! Elk jaar roep ik dat ik een keer met de auto naar Ibiza wil en die dan hier volladen. Toch maar eens doen!

rotan windlichten sluiz ibiza boho woonwinkel
sluiz ibiza woonwinkel
rotan accessoires bij sluiz ibiza woonwinkel
skye rotan spiegel sluiz ibiza
rotan rechthoek dienblad gekleurde glazen karaf sluiz
rotan rond dienblad gekleurde glazen karaf sluiz

Interieurtrend SLUIZ #2: Cactussen in een nieuw jasje

Okay. Cactusvazen en accesoires in huis zijn best een beetje een uitgekauwd concept ondertussen maar niet bij SLUIZ. Daar trof ik hele grote rotan varianten en grote zwarte/antraciet grijze keramieken cactussen. Met deze ‘planten’ maak je echt een statement in je in interieur. That’s for sure!

zwarte keramieken grote vazen cactus sluiz ibiza
rotan cactussen sluiz ibiza woonwinkel

Interieurtrend SLUIZ #3: Beestenboel

De trend beestenboel die ik ook benoemde in mijn blog over trends voor de kinderkamer en babykamer zag je volop terug bij SLUIZ. Maar dan ook weer grootser en meeslepender dan bij andere woonwinkels of merken. Ik vond vooral deze grote tijgers erg gaaf. Scott ook. Vond ie wel bij zijn kamer passen en gelijk heeft ie! Maar ja, weer die koffers he! Verder spotten we ondermeer grote witte ‘hangaap lampen’ en grote tropische vogels. Zoals goudkleurige flamingo’s (zie foto bij rotan trend).

grote keramieken tijger sluiz ibiza

Interieurtrend SLUIZ #4: Glaswerk

Een beetje hysterisch vond ik ze wel: grote vazen van gekleurd (melk)glas. Het is een retrotrend die mij nog niet zo te pakken heeft maar die mij daar toch opviel. Verder vond ik de glazen ananas vazen echt te gek. Ook hier speelt SLUIZ perfect in op de trend die we al jaren kennen: een keramieken ananasje in een kek kleurtje ergens in huis.

ming lookalike vaas sluiz ibiza
retro look kleurrijke glazen vazen sluiz
kleurrijke vazen sluiz ibiza
glazen vazen woonwinkel sluiz ibiza
glazen ananas vaas sluiz ibiza
Interieurtrend SLUIZ #5: Is neon terug??

De neon lampen zijn nog steeds populair en zag je ook in de leukste varianten in deze woonwinkel. Een vintage servies werd uitgestald op in neon geschilderde tafels. Een tof contrast. Zou dit betekenen dat we over een paar jaar allemaal die knalkleuren weer in huis hebben??

neon kleurrijke woonaccessoires bij sluiz ibiza
neon gespoten salontafel vintage servies sluiz ibiza
vintage neon woonwinkel sluiz ibiza
Interieurtrend #6: Rozen?

Verder spotte ik tussen alle leuke kussens en hoekjes een roze hoekje waar kussens met een all-over rozenprint een prominente plek hadden gekregen. Move over monsteraprintjes of toch niet?

roze kussens rozenprint sluiz ibiza

Verder kun je bij SLUIZ terecht voor ‘geknoopte’ kussenhoezen en dekens/plaids die de échte Ibiza sfeer ademen en onverwoestbaar zijn.

boho plaids sluiz ibiza

En wat dacht je van een hapje eten in deze knotsgekke sfeer? Dat kan overdag. Doordat de eigenaren Nederlands zijn, vind je hier op de menukaart de vermaarde Hollandse specialiteiten broodje kroket, kipsaté en appeltaart. Geen grote trek? Dan kun je er ook terecht voor een portie bitterballen 😉

appeltaart eten bij sluiz ibiza woonwinkel lunch
lunchen barok sluiz ibiza woonwinkel
skye bij sluiz ibiza lunch
broer en zus bij sluiz ibiza
samen spelen bij sluiz ibiza

Meer Ibiza inspiratie doe je hier op: 

Binnenkijken op Ibiza in een oude finca

Hotspots, de leukste strandjes en andere tips voor Ibiza

3x de leukste shops in Ibiza stad!

Inspiratie voor je Ibiza style tuin

Over SLUIZ. Ibiza

Picknick op Ibiza

Keto Kitchen Ibiza

Interieurtrends 2021